Praktisk information forud for Derby

Tirsdag d. 9/5 havde vi i samarbejde med FCKFC inviteret Vestegnens politi, Københavns politi samt de sikkerhedsansvarlige til dialogmøde inden det forstående derby i Brøndby.

Denne idé udsprang af, at vi mente, at en del af de uheldige episoder vi så ved sidste derby i Brøndby med fans fra begge hold kunne have været undgået, hvis forberedelsen i højere grad havde inkluderet fans. Så vi både kunne være med til at præge med input, men i ligeså høj grad få noget brugbar info, som vi kunne videreformidle til vores respektive fanbaser.

 

Turen til Brøndby

Skal man med FCKFCs busser til Brøndby, så skal man huske at mødestedet er ændret til Serridslevvej (ved Krudttønden) grundet Copenhagen Marathon, ligesom at møde- og afgangstid er ændret så den nu hedder mødetid kl. 12.15 og afgang kl. 12.45.

Alle deltagere har modtaget information på mail.

 

Tager man turen til Brøndby på egen hånd, så anbefaler vi, at man følges med de øvrige FCK fans.

En del af Brøndbys fans har annonceret at de vil gå march fra Brøndbyøster station. Derfor er vores klare opfordring at man IKKE benytter Brøndbyøster st., men tager stoppet videre til Glostrup.

 

Der er arrangeret fodboldtog der har følgende afgang:

Østerport station kl. 12.52

Mødetid: 12.30

 

S12 har arrangeret fælles march fra Glostrup station.

Herfra vil der være march mod stadion når fodboldtoget ankommer til stationen kl. 13.16.

 

Ankomst til stadion

Når man ankommer til stadion vil man blive mødt af et nyt kø system. Brøndby har indført dette system for at få køen til at glide bedre og ikke skabe det massive pres der ofte er oplevet mod portene, hvor man hurtigt kan få nogle kedelige episoder med fans der bliver klemt.

 

Portene åbner kl. 14.00

 

Ligeledes har Brøndby denne gang gjort en del ud af at afspærre og afskærme området ude foran vores afsnit.

 

Efter kampen

Alle der skal med FCKFCs busser tilbage til København skal søge direkte mod busserne når kampen er slut. Busserne vil holde i området lige udenfor udgangen.

 

Vi opfordrer alle der tager på egen hånd hjem efter kampen, til at vente i området foran udgangen, så alle går samlet retur mod Glostrup Station.

For dem der skal med toget retur til København, vil der holde et særtog klar når marchen ankommer til stationen.

 

Som på udturen anbefaler vi at alle FCK fans tager mod Glostrup station og IKKE søger mod Brøndbyøster st.

 

Vi sætter stor pris på, at politiet var med på at mødes og involvere os i planlægningen, og vi har en stående aftale om, at det skal være normalen fremover før hvert derby. Derudover satser vi også på at holde et evalueringsmøde efter kampen, så vi kan følge op på, hvad der virkede, og hvad der ikke gjorde. Oplever man situationer som bør tages med i evalueringen, så er man altid meget velkommen til at kontakte os – kontor@fckfc.dk

 

Med alt det sagt, ønsker vi alle et godt og fredeligt Derby, som forhåbentligt kaster 3 point af sig.

Og så vil vi da også lige dele Sektion 12s opfordring om at alle møder op i hvide spillertrøjer.