Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De lange linier 1 uge 2 dage siden
PSE vil sælge Parken og Lalandia
Bum: https://www.fck.dk/nyhed/pse-afsoege...omsportefoelje Vel det endelige opgør med den forretningsmodel, som har bragt FCK, hvor de er i dag...... Læs mere her»
Diverse 2 uger 7 timer siden
Hvilket hold vinder Super Bowl 2022?
Så er det snart det tidspunkt på året hvor verdens største en dags sports begivenhed vises på alverdens tv skærme, men hvilket hold løber i år med... Læs mere her»
De lange linier 3 years 11 months siden
FCK-teenager solgt for 20 millioner: ’Jeg har ikke opnået en skid’
Information / FCK-teenager solgt for 20 millioner: ’Jeg har ikke opnået en skid’ I alt otte sider i weekendens tillæg i Information (billeder og... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.