Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 2 dage 46 min siden
Spillere og sportslig ledelse går ned i løn
Spillerne og den sportslige ledelse går 20% ned i løn, i to måneder, i solidaritet med de hjemsendte medarbejdere ogfor at sikre FCK fremadrettet.... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 1 dag siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Manchester United (01/11-2006 kl. 20:45 //24/03-2020 kl. 14:00)
4. kamp i gruppespillet spilles hjemme mod Manchester United, hvor FCK stadig jagter sin første scoring i et europæisk gruppespil. FCK kommer med en... Læs mere her»
Diverse 1 uge 6 dage siden
Hjælp til tidsfordriv
Kære Medfans, Nu er der efterhånden gået nogle dage siden at vi blev mere eller mindre "spærret inde" og en ny hverdag begyndte. Der er... Læs mere her»
De korte linier 3 uger 1 dag siden
Optakts- og kamptråd: Istanbul Basaksehir vs. F.C. København (12/03-2020 kl. 18:55)
Første kamp i 1/8 finalen mellem Istanbul Basaksehir og FCK spilles på Basaksehir Fatih Terim stadion i Istanbul med plads til 17.000 tilskuere. 21... Læs mere her»
De korte linier 3 uger 2 dage siden
FCKs ambitioner, målsætninger og strategi
En stor del af spillet og resultaterne i denne sæson, og især i foråret har været på et utilfredsstillende niveau, hvor der ikke er leveret de... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.