Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

Bazar 1 time 58 min siden
Pokalfinale mangler 1 billet til øvre B
Mangler en billet til øvre b, hvis der er, som gerne vil af med en... Send venligst PM Læs mere her»
De korte linier 4 timer 6 min siden
Optakts- og kamptråd. Pokalfinale FCK - Brøndby 25.05.2017 17:00
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold...oendby/6676915 Manageren udtaler til EB, at Stephan Andersen står i pokalfinalen. Andet vil han ikke ud med. Læs mere her»
Bazar 4 timer 57 min siden
Pokalfinale-bytte: Har 3 billetter på Øvre B, søger 3 billetter til Nedre B.
Hej, jeg var flink og købe tre billetter til nogle kammerater uden sæsonkort. Men de vil gerne ned og stå med os andre på Nedre B, så hvis du sidder... Læs mere her»
Home & Away 5 timer 44 min siden
Søger 3 billetter til DBU pokalfinale.
Mine drenge vil så gerne ind og se den og jeg fik sgu ikke købt dem da salget startede. Er der en der har 2-3 billetter til neutralt eller FCK afsnit... Læs mere her»
Bazar 5 timer 45 min siden
Familietribune til Sønderjyske kampen
Hej, Jeg skal bruge 6 billetter, 2 voksne og 4 børn, til Sønderjyske kampen - til gæster der gerne vil med i guldfejringen, har selv sæsonkort...... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.