Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 7 timer 11 min siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Randers FC (12/08-2022 kl. 21:00)
Sæsonens 3. hjemmekamp byder på besøg fra det kronjyske, når Randers FC besøger hovedstaden fredag aften. Med en sejr og en god præstation kan... Læs mere her»
De korte linier 3 dage 20 timer siden
Hvordan spillede vi imod BiF 7/8
Jeg fortsætter lidt endnu og så ser vi efter 5-10 kampe :). Efter en slingrende start, så tror jeg vores snit får et hak op efter dagens 4-1 sejr. 5... Læs mere her»
Bazar 1 uge 1 dag siden
Fck-Randers billet til nedre c søges
Min ven vil gerne med i Parken for første gang, så jeg mangler en billet til nedre c. Læs mere her»
De korte linier 1 uge 2 dage siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Brøndby IF A/S (07/08-2022 kl. 16:00)
Sæsonens første derby afvikles i Parken, når BIF kommer på besøg søndag eftermiddag. Begge hold kommer med et superliga-nederlag i bagagen. Mens... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 3 dage siden
Hvordan spillede vi imod Viborg 31/7
Hvordan gjorde vi det så i 4-2 nederlaget til Viborg, som trods alt havde europacup ben. 5: noget af det flotteste FCK spil 4: God kamp 3: på det... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.