Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 4 dage 8 timer siden
Optakts- og kamptråd: Qarabağ FK – FC København (15.08.17 kl.18 CL-kval 4.runde)
Qarabağ FK vs. FC København Optakt: Orb har taget uddrag fra nedenstående UEFA-optakt og okoronkwo gennemgår modstanderen i tråden omkring... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 8 timer siden
Optakts- og kamptråd: FC København – AC Horsens (12.08.17)
forza fc Læs mere her»
De korte linier 1 uge 4 dage siden
Til de 50 tosser på Brøndby Stadion
Hold nu kæft hvor er I latterlige. En kæmpe skamplet på FCK fankulturen! Jeg håber, I bliver identificeret og udelukket på livstid. Edit: Og det... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 5 dage siden
Optakts- og kamptråd: BIF – FC København (06.08.17 kl.18)
Brøndby IF vs. FC København Optakt: 4. runde byder på det første derby, hvor FC København i Ligaen på trods af status som ubesejret har haft en sløv... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 6 dage siden
Billet til bus til BØF away
Jeg har en billet i overskud til fanbussen med billet til stadion på søndag. Husk at man skal være medlem af FCKFC eller købe en tillægsbillet, for... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.