Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

Bazar 18 timer 26 min siden
Billet til Nedre C FCK - Aab
Jeg søger som flere andre én billet til Nedre C til FCK - Aab Læs mere her»
Bazar 19 timer 14 min siden
Søges: 1 billet til Nedre C mod AaB
Som skrevet - mangler 1 billet til Nedre C til på søndag. Forzzzzzzzzaaaaaaaaa…… Læs mere her»
Bazar 1 dag 10 timer siden
To billetter søges til FCK-Aab.
Hej, Sønnike og konen vil også gerne ind og se fodbold på søndag, derfor søges to stk billetter til kampen. Tribunen er underordnet, dog ikke B... Læs mere her»
De korte linier 1 dag 13 timer siden
Optakts- og kamptråd: FC København – AaB (22.05.22 kl.17)
Optakt: Superliga Mesterskabsspil - Stilling efter forrige runde: # Hold Kampe Vundet Uafgjort Tabt Mål for Mål imod Difference Point 1 FC København... Læs mere her»
Bazar 1 dag 23 timer siden
Billet til Nedre C til AaB-kampen 22/5 AAB købes
Havde for lang tid siden lovet fruen at tage hende med til sidste kamp, men svedte det helt ud og nu er der udsolgt (facepalm). Det er mao. fuld... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.