Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

VM 1 uge 3 dage siden
VM picks
Der er (langt om længe) dumpet en ny type viden/gættespil op ifm. VM efter NFLsk forbillede - det såkaldte picks. Spillet er sådan set ret simpelt.... Læs mere her»
VM 1 uge 6 dage siden
Hvem holder du med i VM 2018? - flere valgmuligheder
Hvem foretrækker vi på sidelinien kommer langt eller ligefrem vinder World Cup 2018 i Rusland? Stem som vinden! Jeg håber at der er op til 8... Læs mere her»
VM 1 uge 6 dage siden
Hvem tror du bliver semifinalisterne ved VM 2018?
Hvem tror vi på sidelinien kommer i semifinalerne ved World Cup 2018 i Rusland? Stem som vinden! I tråden kan man desuden skrive hvem man tror... Læs mere her»
VM 1 uge 6 dage siden
Hvem holder du med i VM 2018 - hvis du skal vælge ét hold?
Hvem foretrækker vi på sidelinien kommer langt eller ligefrem vinder World Cup 2018 i Rusland? Stem som vinden! "When life gives your lemons... Læs mere her»
VM 2 uger 3 dage siden
Forudsigelser VM '18 (hvis du kan spåååååå)
Intet VM uden sideliniens orakler kommer til orde. Det er ikke tilladt at bruge lommeregner, kvantecomputer eller spørge venner. Fyr løs! Hvem... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.