Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 3 dage 13 timer siden
Ny FCK-podcast: Kvart i bold
Vi er to fans, der har lavet et nyt FCK-medie, der hedder Kvart i bold. Det er for fans, der har FCK i blodet. Med passion og viden nørder vi... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 22 min siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. AGF (28/02-2021 kl. 16:00)
På en weekend, hvor de fire Top-4 hold mødes indbyrdes, tager FCK imod "De Hvii'e" fra Århus, der inden kampen ligger 2 point foran... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 4 dage siden
Optakts- og kamptråd: Lyngby BK vs. F.C. København (22/02-2021 kl. 19:00)
Anden mandagskamp i træk byder på en kort udebanetur nord for København, hvor nedrykningskandidaterne fra Lyngby tager imod. Med en sejr kan FCK... Læs mere her»
De lange linier 2 uger 20 timer siden
Danske hold i Europa 21/22
Danmarks 13. plads på UEFAs landerangliste efter 19/20 sæsonen betyder, at den kommende 21/22 sæson kommer til at se 5 danske hold i de europæiske... Læs mere her»
Bazar 2 uger 4 dage siden
FCK trøje 19/20
Jeg er på udkig efter sidste sæsons hjemmebanetrøje i str. M. Fanshoppen har den ikke længere, desværre. Hvis nogen har en sådan trøje, og ikke har... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.