Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 14 timer 6 min siden
Hvem vil du helst se i medaljeslutspillet 18/19?
Pr. dags dato (18/02) er FCK og FCM sikret en plads i slutspillet, mens Vejle, Vendsyssel og Hobro ikke kan nå det længere. Hvilke hold ser du... Læs mere her»
De korte linier 3 dage 3 timer siden
Optakts- og kamptråd: Randers FC vs. F.C. København (17/02-19 kl. 16:00)
Optakts- og kamptråd for vores sidste udekamp i Jylland i grundspillet. Fischer og Lüftner er ude med skader, Varela og Mudrazija er ikke i kampform... Læs mere her»
Diverse 5 dage 4 timer siden
FCK trøjer sælges
Hejsa, Efter en omgang oprydning har jeg besluttet mig for at sælges nogle FCK trøjer og en enkelt Liverpool trøje. Jeg bliver far igen for 2 gang... Læs mere her»
Bazar 6 dage 2 timer siden
Sælger sæsonkort til s12.
Hej medfans. Jeg står og har mit sæsonkort i overskud resten af sæsonen. Platin kort til Nedre B. Halvårs skulle vist stå i 750 kroner, så du kan få... Læs mere her»
De korte linier 6 dage 12 timer siden
FCM: Sagde de virklig det?
Jeg kunne ikke finde andre tråde, men hvis der findes en kan admin lægge mit indlæg over i den? Jeg forestiller mig at der kommer rigeligt med guf i... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.