Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 14 timer 40 min siden
Optakts- og kamptråd: Dynamo Kiev vs. F.C. København (24/10-2019 kl. 21:00)
Tredje kamp i EL-gruppespillet byder på en tur til Ukraines hovedstad, hvor Dynamo Kiev venter. Verbic & co. har pt. samme antal point som FCK,... Læs mere her»
Bazar 2 dage 13 timer siden
Billet til Sektion12 bortgives
Efter et par tvivlsomme midnatsdöners hærværk mod kropshullerne har vi mandefald i slænget. Så har en ekstra, måske to, billet(ter) tilovers til... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 18 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Esbjerg fB (20/10-2019 kl. 16:00)
Landskamppausen er endelig ovre, og såvidt vides blev truppen ikke ramt af flere skader imens. Dog træner Nicolaj Thomsen fuldt med, og både... Læs mere her»
De korte linier 2 uger 1 dag siden
Kanonslag er ikke legetøj!
Under gårsdagens Superligakamp skete der en trist episode i vores fanafsnit på Brøndby Stadion, hvor en ukendt person nær havde ramt en af vagterne... Læs mere her»
De korte linier 2 uger 4 dage siden
Optakst- og kamptråd: Brøndby IF - FC København 06.10.19
Efter et point i Malmø er det tid til derby! Hvordan går det søndag. Kampen spilles kl. 14 i betonen. Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.