Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 2 dage 5 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. Nordsjælland vs. F.C. København (22/04 2019 kl. 16:00)
5. kamp i slutspillet byder på 3. sidste udekamp og sidste udebanetur på Sjælland i sæsonen. FCN har to stamspillere i karantæne, nemlig... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 11 timer siden
Optakts- og kamptråd: FCK - FCM, 18. april 2019, kl 18.00
Efter pligtsejren i søndags mod betonens helte, er det tid til sæsonens suverænt største og vigtigste kamp i Parken, og det kræver en tråd. Det er... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 2 dage siden
Billet til FCKFC bustur til derby til salg
Hej Jeg har en bustur + billet til salg til morgendagens derby. Pris 220 kr. Du skal være medlem af fanklubben. Send en PM, så tager vi den derfra... Læs mere her»
De lange linier 1 uge 3 dage siden
Homoseksualitet i fodbold
*** Håber ikke, at dette emne er relevant om et halvt år, men frygter det. Derfor denne placering i de lange linier *** "Hvilken seksualitet... Læs mere her»
Bazar 1 uge 4 dage siden
Brøndby - FCK
Hej, efterlyser en billet til Brøndby - FCK på FCK afsnit har du en billet skriv til 28609964 martin Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.