Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 19 timer 34 min siden
FCK Mail med BILLET-VOUCHER
Hej, jeg har sæson kort, men jeg får så denne mail med billet voucher "tilbud". Tænker I også må have fået den? Nu er det så lang tid siden... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 13 timer siden
Er PC OK?
PC har været på fin charmeoffensiv i medierne i den forgangne uge efter at være sluppet fri af AGF's greb. Jeg har langtfra set og hørt det hele,... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 18 timer siden
Optakts- og kamptråd: Brøndby IF A/S GmbH vs. F.C. København (11/04-2021 kl. 16:00)
Anden runde af slutspillet byder på to indbyrdes opgør i Top-4. Udover det jyske opgør mellem AGF og FCM, byder runden på et derby uden for København... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 22 timer siden
Lille konkurrence: Hvor mange kampe vinder FCK i slutspillet
Som bekendt begynder slutspillet i dag og fodboldfeberen i København er nogenlunde omkring frysepunktet. Så lad os tvære lidt rundt i fodboldnederen... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 1 dag siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Randers FC (05/04-2021 kl. 16:00)
Første runde i slutspillet byder på muligheden for et revancheopgør mod seneste modstander, nemlig Randers FC, der kommer på besøg til Hovedstaden.... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.