Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 2 dage 19 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. Nordsjælland vs. F.C. København (26/09-2021 kl. 16:00)
For tredje gang på 8 dage møder FC København en FC-klub, når det plasticbedækkede børneværelse i Farum får besøg af Løverne. Tredje gang skal helst... Læs mere her»
De korte linier 6 dage 20 timer siden
Optakts- og kamptråd: Nykøbing FC vs. F.C. København (22/09-2021 kl. 18:00)
Sæsonens første pokalkamp byder på en tur til Falster, når Nykøbing FC fra 1. division tager imod i pokalturneringens 3. runde. Det er første gang... Læs mere her»
Home & Away 1 uge 21 timer siden
Børnebillet til børnetribunen FCK-FCM til salg
Hej Jeg har en børnebillet til overs til børnetribunen til dagens kamp. Skriv PM hvis det har interesse Læs mere her»
De korte linier 1 uge 1 dag siden
Et stort tak til Nedre C.
Kære Nedre C, alle jer som har stået der siden 1995 og de som er kommet til over tid. Hermed en lille hilsen, som vi mente var på sin plads at smide... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 3 dage siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. F.C. Midtjylland (19/09-2021 kl. 18:00)
Søndagens opgør i et udsolgt Parken (fra hjemmeholdets side) byder på et topopgør mellem nr. 1 og 2 i Superligaen, når vicemestrene fra FC... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.