Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 1 dag 5 timer siden
Evaluering af efteråret 2017
Et skrækkeligt efterår er slut, og det må være på sin plads at evaluere på indsatsen fra de enkelte aktører på og omkring holdet – og komme med... Læs mere her»
De korte linier 2 dage 8 timer siden
Optakts- og kamptråd AaB-FCK 10. december 2017, kl. 16.00
Årets sidste kamp er endnu en vigtig en mod en direkte slutspilskonkurrent. Ankersen blev skadet mod Sheriff, Høgli er på vej hjem til Norge, og... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 8 timer siden
Optakts- og kamptråd FCK-FC Sheriff 7. december 2017, kl. 19.00
Det er tid til en af sæsonens gysere. Vi skal vinde over Sheriff for at spille europæisk efter jul. Men hvis Zlin og Moskva spiller uafgjort, er det... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 2 dage siden
Optakts- og kamptråd: FC København vs. FC Nordsjælland, 3/12 2017, kl. 18:00
Sidste hjemmekamp i Superligaen i 2017. Ift. seneste kamp er Verbic og Pieros tilbage, mens Roerslev og Holse glider ud af truppen. Vinder FCK, kan... Læs mere her»
Bazar 1 uge 2 dage siden
Trøje salg?
Har prøvet før men gir den et skud igen , er der nogen herinde der har ældre fck trøjer, primært med danica og fra 92-96 trøjer de ikke bruger og... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.