Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 3 dage 23 timer siden
Optaktstråd til Vestjylland-København
København tager til Vestjylland for at prøve at fortsætte den fantastiske stime. Men hvordan går det? Og er der godt eller skidt, hvis København... Læs mere her»
Bazar 1 uge 21 timer siden
Billetter til FCM-FCK
Hej Søger to gerne flere billetter til søndagens kamp mod fcm. Alt har interesse. Læs mere her»
De korte linier 1 uge 3 dage siden
Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00
Kan ikke finde denne tråd oprettet endnu, so here goes. Claesson er bænket, Mattsson skadet. Rooney, Orri og Jordan får chancen fra start, hvor det... Læs mere her»
De korte linier 2 uger 4 dage siden
Optakts- og kamptråd FC København - Brøndby IF 1/4 2024 kl. 14:00
Mandag den 1. april spiller vi første kamp i årets mesterskabsspil. Vi får besøg af de unævnlige fra Vestegnen! Da Kiwi holder påskeferie? Eller... Læs mere her»
Bazar 2 uger 4 dage siden
BILLETBYTTE til derby
Jeg har 2 billetter til Sektionen Øvre til Derby på mandag. Jeg vil gerne bytte dem til 2 billetter ved siden af hinanden på Nedre C. Er der nogen... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.