Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 13 timer 11 min siden
Sæson optakt sommer 2017
Nu var der ikke emne omkring optakten, hvor jeg kunne stille mig spørgsmål, så måtte heller oprette en. Optakten datoer: D. 27/6 Afrejse til... Læs mere her»
De korte linier 1 dag 16 timer siden
MSK Zilina - Europatur med spillerflyet
Kære alle medfans, vi håber i nyder ferietiden, og stadig smiler over den fantastiske sæson vi netop har afsluttet. Vi håber samtidigt også at i ser... Læs mere her»
De korte linier 4 dage 23 timer siden
Efterlysning af 1997 Kinnarps trøje!
Til derby d. 14. maj stod jeg som altid centralt på sektionen efter en sjov march fra Sankt Hans torv. I dagens anledning havde jeg taget min ekstra... Læs mere her»
De lange linier 3 uger 9 timer siden
Danske hold i Europa 2017/18
Efter en nyligt overstået sæson er der ikke meget tid til at hvile på laurbærrene, inden den næste europæiske sæson begynder om fire uger. Danmarks... Læs mere her»
De korte linier 3 uger 1 dag siden
Guld vs. Platinkort
Hej vælger den dovne og spørger herinde. Er der nogle der har regnet på hvordan regnestykket har set ud for denne sæson, altså hvor meget der har... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.