Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 10 timer 53 min siden
Hvor ser vi kampen mod Bøf?
Jeg kan ikke se mig selv sidde derhjemme og pille næse og se kampen. Copenhagen Corner (tidligere Central Park) har vist ikke åbent endnu. Hvor i... Læs mere her»
De korte linier 1 dag 8 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Brøndby IF A/S GmbH (20/09-2020 kl. 14:00)
Sæsonens første hjemmekamp indledes med et derby, hvor der udover de tre point er meget andet på spil. Desværre spilles kampen med et absolut minimum... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 11 timer siden
Hvem bør spille sammen med Zeca som centermidt?
Efter nederlaget mod OB forsvarer Ståle sin brug af duoen Zeca-Stage - blandt andet med henvisning til at den fungerede fint mod Manchester United.... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 17 timer siden
Optakts- og kamptråd: IFK Göteborg vs. F.C. København (17/09-2020 kl. 18:00)
Efter en horribel sæsonstart i Odense skal de danske vicemestre forsøge at rejse sig igen, når turen går til Nya Ullevi på torsdag, hvor IFK Göteborg... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 1 dag siden
Den nye Home Jersey 20-21
FCK har i dag offentliggjort den nye hjemmebane trøje, hvor de har prøvet på noget andet, ift sidste sæson, med blandt andet noget blåt på siderne og... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.