Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 2 dage 14 timer siden
Sælg dit sæsonkort til Nedre C men kom stadig på stadion i ny og næ
hej medfans Jeg vil mægtigt gerne få fat 2 eller flere sammenhængende sæsonkort til nedre C på nogle af gode pladser. Det er selvsagt ikke nemt,... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 16 timer siden
Glædelig Zuma dag
20 år i dag :-) https://youtu.be/SmiWImc3Cgs Læs mere her»
Transferforum 3 uger 1 dag siden
Ændringsmåling
Tanken med denne tråd er dels at få et hurtigt overblik over ændringer i F.C. Københavns spillertrup og organisationsændringer relateret til 1.... Læs mere her»
De korte linier 3 uger 5 dage siden
Optakts- og kamptråd: Randers FC vs. F.C. København (24/05 2021 kl. 17:00)
Sæsonens sidste kamp byder på en tur til det kronjyske, hvor pokalvinderne fra Randers tager imod. Kampen er den sidste i en lang og opslidende... Læs mere her»
De lange linier 3 years 4 months siden
FCK-teenager solgt for 20 millioner: ’Jeg har ikke opnået en skid’
Information / FCK-teenager solgt for 20 millioner: ’Jeg har ikke opnået en skid’ I alt otte sider i weekendens tillæg i Information (billeder og... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.