Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

Bazar 3 timer 52 min siden
Sælges: Hjemmebanetrøje 1996-1997
Jeg sælger denne langærmede hjemmebanetrøje fra 96/97 sæsonen med nr. 7 på ryggen. Prisen er selvfølgelig til forhandling indenfor rimelighedens... Læs mere her»
Bazar 4 timer 23 min siden
Ledig billet til ØC torsdag
Er desværre nødt til at se kampen i TV så jeg giver min billet til C9 væk. Send PM. Læs mere her»
Bazar 4 timer 56 min siden
Ledig billet til NC på torsdag mod Bordeaux.
Kan dessværre ikke udnytte min billet til tordagens kamp. Billetten er til Nedre C og ved interesse send en PM. /Torben Læs mere her»
De korte linier 1 dag 4 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Girondins de Bordeaux (13/12-2018 kl. 21:00)
Optakts- og kamptråd for årets sidste europæiske kamp. For at sikre europæisk avancement skal FCK vinde over Bordeaux, samtidigt med at Zenit skal... Læs mere her»
De korte linier 2 dage 3 timer siden
Optakts- og kamptråd FCK-Esbjerg søndag d. 9. december 2018
Nå, vi skal da lige nå at have en tråd, før kampen starter... :-) FCK er begyndt at køre en nærig stil mht. trupannonceringen, men nu er den... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.