Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 2 dage 14 timer siden
Optakts- og kamptråd: AGF vs. F.C. København (05/07-2020 kl. 20:00)
I et direkte opgør om Top-3 placeringerne mødes AGF og FCK i Århus på søndag. Med en sejr kan FCK matematisk sikre sig medaljer, hvis Brøndby... Læs mere her»
De lange linier 2 dage 16 timer siden
Danske hold i Europa 20/21
Danmarks 16. plads på UEFAs landekoefficientliste betyder, at 4 danske hold skal spille i europæiske turneringer i løbet af 20/21 sæsonen. - Den... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 21 timer siden
FCK-truppen til 20/21 sæsonen Hvilke spillere vil du gerne beholde i truppen?
Med tanke på resultatet i går - så er det vist på rette tid at se fremad. Sæt kryds ved alle de spillere som du gerne vil beholde og have med i FCK-... Læs mere her»
De lange linier 1 uge 19 timer siden
FCK's ringe træningsforhold
Det har været lidt oppe at vende i skadestråden, men jeg synes, det kunne være relevant at give det sin egen tråd. Ståle har tidligere været ude at... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 1 dag siden
Er vi gået væk fra Kick Off aftener?
Nu kan det godt være jeg spørger lidt dumt men er vi gået væk fra Kick Off aftenerne og i så fald hvorfor? "nogen græder til Titanic, jeg... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.