Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 6 dage 17 timer siden
Slutspillet 2017
Ja, vi skal vel i gang med det makværk af turneringsform i gøglerligaen. Inden vi går i gang med de sidste 10 kampe, skal flg. ridses op: - FCK går... Læs mere her»
De korte linier 1 week 18 timer siden
Spørgsmål fra en ny på Sektionen
Hej! Jeg har lige bestilt kort til Sektionen for første gang. Jeg har tidligere haft kort til nedre C, men jeg stod et sted hvor der var rimelig... Læs mere her»
De korte linier 1 week 3 dage siden
Optakts- og kamptråd: Silkeborg IF - F.C. København (19.03.17)
Helt ned på jorden igen. Kampen vises for øvrigt kun på Viasat Xtra-kanalen som kun Viasats parabolkunder kan se, og så på Viaplay. Skidt. Læs mere her»
De korte linier 1 week 3 dage siden
Hvad er din holdning til andre danske hold i Europa?
Citat: - Jeg holder med FCK mod Ajax, siger Thomas Brink Mikkelsen, næstformand i FC Midtjyllands officielle fanklub, Black Wolves. - Man... Læs mere her»
Transferforum 1 week 6 dage siden
Til- og afgange: Sommer 2017
Høglis kontrakt udløber, Ludwig er solgt til Werder Bremen, og der planlægges salg af Zanka i sommerens transfervindue. Udover dette, lægger vi ud... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.