Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 4 dage 15 timer siden
Fordeling af away-billetter
For lige at føre den nuværende diskussion væk fra "Skal du til Prag" tråden, så den rent faktisk kan bruges til info om den specifikke tur... Læs mere her»
Bazar 5 dage 33 min siden
Billetter til udekampen mod Slavia Prag søges!
Vi er 5 gutter, som ikke har fået billetter til udekampen mod Slavia Prag, men vi står med fly og hotel ned til Prag i håbet om at se kampe . Har du... Læs mere her»
Bazar 5 dage 10 timer siden
1 billet til Prag ude søges!!!
Er der nogen som får 1 billet til overs til udekampen i Prag, må i meget gerne kontakte mig på 31233648. Så vil jeg MEGET gerne købe den!! Læs mere her»
Diverse 1 uge 2 dage siden
ATT: DEBATREDAKTIONEN
ADVARSEL! KAN MAN HÅBE PÅ AT MODERATORERNE BEGYNDER AT VÆRE LIDT MERE OPMÆRKSOMME PÅ HVEM DET ER DER BLIVER LUKKET IND PÅ SIDELINIEN? JEG OG FLERE... Læs mere her»
Bazar 1 uge 5 dage siden
Børnetrøjer
Hej alle! Min søn og steddatter på 5(begge to) skal ind og se deres første FCK kamp i morgen. Vi har forgæves forsøgt at finde nogle børnetrøjer til... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.