Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 1 dag 14 timer siden
Optakts- og kamptråd: FC København – AC Horsens (21.04.18 kl. 16.00)
Kæmpe had til FCM for deres flop mod BIF! Optakt: 3. Kamp på 6 dage, heraf et derby skal nok gøre lidt ved start 11'eren i denne omgang. Måske vi... Læs mere her»
De korte linier 3 dage 21 timer siden
Optakts- og kamptråd: FC København – AaB (17.04.18 kl. 20)
Optakt: En kæmpe skuffelse skal sluges efter.... Jah... Den næste kamp venter! Det er en midtuge kamp mod ÅB som burde give 3 point, men samtidig... Læs mere her»
De korte linier 5 dage 23 timer siden
Hvilket outcome på 17/18 sæsonen er vigtigst for mig
Oven på sidste weekends debat i forbindelse med kampen mod FCM tænker jeg, at det kunne være sjovt at se den generelle stemning omkring egen... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 3 dage siden
Optakts- og kamptråd: Brøndby - FC København (15/04-18 kl. 16:00)
Derby! Arrangementer: - Fansamling på Sektionen (Nedre B/Unibet) til lørdagens træning, kl. 10.30 Lørdag. (!tak fck_hundested) - Old Irish (... Læs mere her»
De korte linier 2 uger 5 timer siden
Optakts- og kamptråd: FC Midtjylland – FC København (09.04.18 kl.19)
Så skal vi til midtjylland igen, forhåbentlig kan vi revanchere vores sidste nederlag. Men hvis ikke så står FCM tættere på BIF i guldkampen. Denne... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.