Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

Diverse 5 dage 19 timer siden
Hvordan fordriver du arbejdstiden på internettet?
Hej med jer Sommeren står for døren, og med den falder aktiviteten på det danske arbejdsmarked yderligere en tak. Hvis du er "videns-arbejder... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 5 dage siden
Skal vi kræve overdækkede pladser på Lyngby stadion?
Lyngby stadion er blevet udfordret af Bold.dk på om de kan overholde stadionkrav til superligaen. Ifølge klubben selv lever de op til kravene om... Læs mere her»
De lange linier 2 uger 1 dag siden
Det årlige sæsonkortlotteri
Så er tiden atter kommet, til at timeglasset er ved at rinde ud, og der skal fornys sæsonkort. Jeg kan lige så godt sige det, som det er. Jeg HADER... Læs mere her»
Diverse 3 uger 16 timer siden
Dagens violin
Det var ikke så ualmindeligt her på sidelinien at bruge tudekiks eller violiner når jamren over dette og hint blev alt for latterligt. Vi har diverse... Læs mere her»
De lange linier 1 year 4 months siden
FCK-teenager solgt for 20 millioner: ’Jeg har ikke opnået en skid’
Information / FCK-teenager solgt for 20 millioner: ’Jeg har ikke opnået en skid’ I alt otte sider i weekendens tillæg i Information (billeder og... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.