Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De lange linier 11 timer 32 min siden
Fans ude for landets grænser...
Hej. Jeg søger fans af vores elskede klub som befinder sig ude i den store hvide verden. Måske er du rejst ud i forbindelse med et job, en kvinde/... Læs mere her»
De korte linier 3 dage 8 timer siden
Vinteropstart 2020 (træningsopstart, træningskampe, træningslejr, osv.)
Opstarten har været i gang i to uger, og årets første træningskamp mod Halmstad er i skrivende stund i gang. Der er knapt tre uger inden første... Læs mere her»
Bazar 6 dage 9 timer siden
Sælger: 1 billet til Celtic øvre C
Da der er en i vores gruppe som uheldigvis skal være i Aarhus den 20. februar betyder det at vi har en billet til overs. Prisen er kr. 400. Det er... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 6 timer siden
Red Bull: Hvad ville du gøre, hvis det var os?
Nu er det jo Brøndby, der er omtalt i forbindelse med nogle investeringsrygter, men tankeeksperimentet er reelt nok hvor end man er. Trods alt har... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 1 dag siden
Hvad i alverden sker der med Patryk Klimala?
Den 21'årige polak Patryck Klimala skriftede for nogle få dage siden til Celtic. Efter skiftet var han ude og sige at FC København og manager Ståle... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.