Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 1 dag 11 timer siden
Optakts- og kamptråd: SønderjyskE – FC København (29.11.20 kl.16)
Optakt: Klubben arrangerer nyt storskærmsarrangement pga. situationen - denne gang med billetpris på 50kr., hvilket nok ikke betyder det store i... Læs mere her»
De korte linier 2 dage 10 timer siden
PC som ny sportsdirektør
Havde nok håbet på noget mere eksotisk og flamboyant https://www.fck.dk/nyhed/peter-chris...portsdirektoer Læs mere her»
De korte linier 3 dage 13 timer siden
Bør klubben frasælges?
Vi har i længere tid vidst, at der ikke var de store fodboldfaglige kompetencer i vores bestyrelse. Dette er nu brudt ud i lys lue, og får... Læs mere her»
De korte linier 4 dage 6 timer siden
Donation eller kompensation?
Sæsonkortholdere har fået en mail med følgende ordlyd: Vi nærmer os nu afslutningen på en meget speciel efterårssæson for alle F.C. Københavnere.... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 2 dage siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Randers FC (23/11-2020 kl. 19:00)
Efterårets eneste mandagskamp byder på besøg fra Kronjylland, hvor Thomas Thomasberg & Co. aflægger Parken et besøg. Randers er et af de få hold... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.