Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 2 dage 19 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Malmö F.F. (12/12 2019 kl. 18:55)
FCK tager imod Malmø (og deres frådende "ægte" fans) i årets sidste europæiske kamp, hvor alt andet end et FCK-nederlag vil sikre ikke bare... Læs mere her»
Bazar 2 dage 21 timer siden
Søges: Billet til FCK-Malmø, øvre S12
Vi er 4 venner med kun 3 billetter. Så skriv meget gerne, hvis du er forhindret på torsdag mod Malmø og har en billet i overskud :-) Læs mere her»
De korte linier 4 dage 17 timer siden
Optakts- og kamptråd: FC Nordsjælland vs. F.C. København (07/12 2019 kl. 16.00)
Så er det tid til sidste udekamp i efteråret. 18 spillere er udtaget til kampen: 2 Guillermo Varela 3 Pierre Bengtsson 4 Sotirios Papagiannopoulos... Læs mere her»
De korte linier 6 dage 10 timer siden
Farum AWAY på søndag
Hey folkens Jeg påtænker at tage til Farum på søndag, med et par venner som ikke er ægte nok til away-kort. Jeg synes tidligere at have set afsnit... Læs mere her»
De lange linier 6 dage 10 timer siden
DAME N'DOYE (den store tråd om #14)
Honestly - nobody deserves his personal thread more than N'Doye. Here - all your comments, views and ideas (and critiques?) on the Man. My personal... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.