Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

Kultur 6 dage 2 timer siden
Musik Hvad hører du nu? - 78'eren
Damn, der var engang hvor træstrukturerne herskede på jorden, og vi lavede nye tråde som den her en gang om måneden. Den seneste har kørt mere end ti... Læs mere her»
De lange linier 2 uger 5 dage siden
Danske hold i Europa 23/24
Danmarks 18. plads på UEFAs rangliste efter 20/21 sæsonen betyder, at i modsætning til de to seneste år, har Danmark kun 4 hold med i Europa i 23/24... Læs mere her»
De korte linier 3 uger 3 dage siden
Optakts- og kamptråd: AGF vs. F.C. København (13/11-2022 kl. 14:00)
Årets sidste kamp byder på en tur til Smilets By, når den lokale gymnastikforening tager imod de forsvarende mestre på Ceres Park. Med en sejr er... Læs mere her»
Home & Away 3 uger 5 dage siden
SØGES: Billet til udebaneafsnittet i Aarhus
Skulle nogle have en enkelt eller to billetter i overskud til på søndag - så overtager jeg dem meget gerne til indkøbspris. Læs mere her»
De korte linier 3 uger 5 dage siden
Optakts- og kamptråd: Thisted FC vs. F.C. København (09/11-2022 kl. 18:00)
4. runde i pokalturneringen byder på en tur til det yderste hjørne af udkants-Danmark, når thyboerne fra Thisted FC tager imod de forsvarende danske... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.