Platinkortet består!

Siden maj måned har udsigten til en afskaffelse af platinkortet og et nyt ”loyalitetsprogram” vækket mange stærke følelser blandt vores medlemmer og fans af F.C. København generelt.

Derfor var vi heller ikke et sekund i tvivl om vigtigheden i at fungere som fansenes stemme og få forklaret F.C. København, hvorfor der var så stærke følelser omkring platinkortet og loyalitetspointene.

For kort tid siden meldte F.C. København ud, at man beholder platinkortet, og der er ligeledes godt nyt om loyalitetsprogrammet.

Vi er i FCKFC yderst tilfredse med dagens nyheder, og det glæder os inderligt, at F.C. København har lyttet til fansenes stemme.

Som tidligere nævnt, så har begge omdiskuterede sager ligget os enormt meget på sinde, og det har haft høj prioritet at kæmpe for en bevarelse af platinkortet og få skabt et bedre system for optjening af loyalitetspoint. Et pointsystem, der i sidste ende både skal kunne tilgodese mangeårige trofaste fans, men også giver plads til, at nye fans kan have fodboldoplevelserne med F.C. København indenfor rækkevidde.

Vi har i de seneste måneder haft en god og tæt dialog med klubbens ledelse, der har lyttet til os og vores ønsker, tanker, idéer og inputs, vi har taget med fra vores medlemmer. Det sætter vi stor pris på, og vi er meget tilfredse med de løsninger, der nu er faldet på plads.

Ændringer fra sæsonen 24/25

Fra sæsonen 2024/2025 har loyalitetspoint en registreret levetid på 5 år. Det nye pointsystem bliver mere differentieret, og omdøbes fra loyalitetspoint til FCK point. På trods af, at dine FCK point, der giver mulighed for forkøb af billetter, med tiden forsvinder, så vil alle dine point, som du har samlet gennem årene, stadig være registreret sideløbende, og på sigt vil de kunne benyttes til at åbne for andre muligheder og goder.

Platinkortet bliver ligeledes justeret fra næste sæson. Her vil prisen på platinkortet følge klubbens placering i Superligaen, hvilket vil giver den mest fair prissætning. På C indføres der et udnyttelseskrav på 50% for at kunne gentegne året efter, hvilket vi finder rimeligt. Det er desuden vigtigt at notere sig og bemærke, at hvis man konverterer til en billet eller frigiver sin plads, så vil det ikke påvirke ens udnyttelsesprocent negativt. At frigive eller konverterer sin billet er i den nye app blevet så let anvendeligt, at det kan klares på bare få minutter.

Vi har alle et ønske om, at så mange fans som muligt støtter holdet på hjemmebane, og derfor bakker vi også op om de nye udnyttelseskrav, der vil være knyttet til platinkortet fra næste sæson.

Forskellige løsninger til forskellige fans

I FCKFC repræsenterer vi mange forskellige typer af fans, hvorfor det også er vigtigt for os, at der findes flere forskellige muligheder, der er tilpasset et bredt udsnit af fans, hvor end man befinder sig i livet. Uanset hvordan pengepungen, familiesituation eller arbejdsugen ser ud, så skal det være muligt at følge vores elskede F.C. København. Med en bevarelse af platinkortet, synes vi, at der nu er en yderst fornuftig variation i F.C. Københavns sæsonkort og billetprodukter.

Vi er glade for, at man fra klubbens side har lyttet og taget alle vores bekymringer og overvejelser med i udarbejdelsen af platinkort, udnyttelsesgrad og point-løsninger, og vi er ikke i tvivl om, at en sund og god relation giver bedre forståelse for hinanden og skaber et stærkt samarbejde mellem klub og fans.

Er du i tvivl om platinkortet eller FCK point, så kan du finde svar på langt det meste via de to nedenstående links.

FAQ Platinkortet

FAQ FCK point

/Bestyrelsen FCKFC