Zoo by Night

Den traditionsrige Zoo by Night tur blev igen en succes

Den traditionsrige Zoo by Night tur plejer at være et hyggeligt arangement og denne onsdag i efterårsferien var sandelig ingen undtagelse.

Vi var 13, + en baby, et lille samlet selskab afsted, i bidende kulde, men kulden var hurtigt glemt da vi så de tre små løveunger tumle og drille sin mor og store søstre i løveburet. Disse små var 2 mdr gamle og meget frække. Vi fodrede lamaerne og ikke een af dem spyttede på os, det var meget godt fordi vi fik fortalt at det ikke er spyt men opkast. Vi hilste også på tigrene, elefanterne og søløverne. Det blev hurtigt så mørkt at vi næsten blev væk fra hinanden, så vi kunne kun skimte pingvinerne, geparden og vaskebjørnen. Derfor gik vi indenfor istedet og så på larver og græshopper i alle størrelser, karkalakker og fluer som blev brugt til foder. Vi var inde og kigge til aberne, men de snorksov alle sammen. Inden vi gik over i skoletjenesten var vi inde i tropeland, hvor der var sommerfugle som var meget nærgående og der var nogen af dem der havde sat sig til rette på vores jakker, de ville vist med hjem. Vi opdagede den ene lige før vi gik helt udenfor, så den måtte vores ZOO guide fange og sætte ind i tropeland igen. Da vi var på vej, i bælgravende mørke, til skoletjenesten hørte vi noget meget uhyggeligt. Der lød nogen meget høje og paniske skrig, og guiden fortalte at det var ulvene der måske reagerede på at babyen græd.

Vi kom ind i skoletjenesten, hvor der var dejligt varmt i forhold til den kolde blæst uden for. Her rørte vi ved pindsvin, marsvin, skildpadder, gekko og slanger. Den ene slange var ret vild, den snoede sig om arme, ben og maven på folk, så vores guide fjernede den igen for den var vist meget stresset og derfor hyperaktiv.
En skøn men kold aften sluttede kl. 20.15 og vi kørte alle hjem for at se 2.halvleg af landskampen mellem Danmark og Tyrkiet.

Håber at se jer alle igen

Hilsen
Løvemor og DUL udvalget

  • Brølet #45
    #45 Efterår 2004

Seneste om Brølet