Med De Unge Løver til FASTELAVNSFEST ved Parken

Tønderne buldrede og køllerne hvinede gennem luften, da cirka 30 Unge Løver afholdt fastelavn ved Parken.

Tønderne buldrede og køllerne hvinede gennem luften, da cirka 30 Unge Løver, i isnende kulde, men ellers flot vejr, afholdt fastelavn ved Parken.

Beboere i det nærliggende Brumleby kan ikke have været i tvivl om at der foregik noget andet end blot fodbold ved Parken!

Der var ophængt to fastelavnstønder og De Unge Løver var opdelt i ”de små” og ”de store” for at sikre, at alle fik mulighed for at slå nogle slag på tønden.

”De store” Unge Løver havde så meget energi og så mange kræfter, at de var ved at ”tage livet” af tønden lige lovlig hurtigt. Det sidste bræt drillede dog så meget, at der gik et stykke tid før den endelige kattekonge kunne krones.

Hos ”de små” Unge Løver gik det i et lidt roligere tempo og det sidste bræt måtte da også ”hjælpes” lidt, før det kunne slås endeligt ned. Udklædningerne var et helt kapitel for sig og man følte det næsten som at være midt i en fantasiverden, omgivet af aliens, Hulk, Police Force, ninjaer, djævle, dynamitstænger og alverdens andre pragtfulde udklædninger, og alle havde sådan set fortjent en præmie for deres fantasifulde dragter.

Leo, der var mødt op til festen, var helt stum af betagelse. Ingen fastelavn uden at spise og drikke, og det var lige præcis hvad alle trængte til efter at have stået og frosset udenfor.

Sportscaféen i Parken dannede derfor den meget flotte og hyggelige ramme om det efterfølgende traktement, som bestod af varm kakao og med tilhørende lækre fastelavnsboller og indholdet af fastelavnstønderne som vanen tro var guf.

Ved traktementet blev kattekonger og kattedronninger belønnet for deres ihærdige indsats ved tønderne med flotte FCK-gaver.

Vinderen af den lille udleverede opgave ”13 rigtige” blev også kåret og præmieret med et flot FCK-spil. Kåringen af den bedste udklædning hører enhver fastelavnsfest til, og i år var det et enigt dommerpanel, der kunne kåre Den victorianske Dronning som vinderen. En meget flot og fantasifuld udklædning, der også blev præmieret med et flot FCK-spil.

Enhver fest får desværre en ende og De Unge Løvers fastelavnsfest er ingen undtagelse. Efter en dejlig tid ved Parken gik alle hjem efter at have fået udleveret det obligatoriske fastelavnsris fyldt med gode sager.....

  • Brølet #44
    #44 Sommer 2004

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005