FCK Festival i Fælledparken

Børn og voksne trodsede blæst og kulde for at afholde historiens første Fan Club Festival.

Lørdag den 21. juni trodsede en flok børn og voksne blæst og kulde (hurra for det danske sommervejr) og mødte op i Fælledparken for at afholde historiens første Fan Club Festival. Carlsberg havde været så venlige at sponsorere drikkevarer i form af cola og øl, og alle havde taget picnickurven med eller poser fra McDonald’s.

Der var pyntet op med store FCK-flag, så alle - dagen før mesterskabet kom i hus - kunne se, hvem der ”regér ” i Fælledparken. Herudover blev der sat et stort bassin op, som blev fyldt med is til nedkøling af de sponsorerede drikkevarer.

Første begivenhed på dagen var børnenes skattejagt, som De Unge Løver havde arrangeret. Der blev kastet med ringe, løst puslespil, kastet dartpile og meget mere på posterne rundt om i Fælledparken. Der blev lagt mange kræfter i udfordringerne og efter veludført skattejagt, lå holdene meget tæt.

Der blev dog fundet en første-, anden- og tredjeplads, som blev præmieret med Fair Fans halstørklæder, bolde og Leo-nøgleringe.

Næste begivenhed var fodboldstævnet. Dommeren bestemte, at der skulle være fem på hvert hold, heraf to børn og mindst én pige. Dette resulterede i fire hold og dermed tre kampe. Der blev ikke spillet bronzekamp, da konditionen hos de voksne var ved at være opbrugt.

"Hvidt hold" blev en klar vinder af turneringen, og der var Mykland-cd'er i præmie til alle.

Dagen sluttede med den store rundboldkamp, hvor alle deltagere – store som små – var med. Og der blev gået til makronerne.

De voksne var nok dem, der levede sig mest ind i kampen, og der lød da også råb og skrig og skældsord undervejs, når bolden blev kastet dårligt op, eller når nogen var "døde" og ikke gik fra banen.

En sjov dag med masser af sport, hygge og kolde pilsnere.

Tak til Carlsberg og De Unge Løver for bidraget samt til alle deltagere og de frivillige der hjalp til på dagen.

FCKFC Arrangementsudvalget

  • Brølet #41
    #41 Efterår 2003

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005