Tre Mand Frem – et fremragende koncept forklaret for alle

Læs mere om hvad der sker når klub og fanklub mødes til hygge- og spørgeaften

Janni Niclasen, formand, Arrangementsudvalget

Trods mange år på bagen er det slående, at der stadig er rigtig mange af Fan Clubbens medlemmer, der ikke ved, hvad dette ellers fremragende koncept indeholder. Det vil jeg i det følgende søge at råde bod på ved at forklare hvad konceptet går ud på og videre beskrive, hvordan det gik ved det sidst afholdte af disse arrangementer.

Cirka fire gange årligt afholdes de såkaldt ’Fan Club Aftener’. Fælles for disse er, at det er arrangementer afholdt for Fan Clubbens medlemmer, på ikke-kampdage, men med et indhold, der skulle have interesse for de fleste. ’Tre mand frem’ er et eksempel på en sådan Fan Club Aften. Dette arrangement er karakteriseret ved at FCK-relaterede personligheder, typisk tre spillere, stiller op til spørgsmål fra salen (derfor navnet).

Den 12. marts var sidste gang et sådan arrangement løb af stablen. Her havde vi været så heldige at få besøg af Per Wind, Ole Tobiasen og Christian Tráore. I de cirka halvanden time, arrangementet varede, fik det spørgelystne publikum svar på mange spørgsmål.

Blandt andet kunne man høre, hvordan Ole Tobiasen har oplevet hjemvendelsen til dansk fodbold og om forskellen på dansk og hollandsk fodbold. Tráore besvarede spørgsmål om reserveholdsturneringen og Per Wind, vores fremragende målmandstræner, fortalte om træningsforholdene på Peter Bangsvej og om den på daværende tidspunkt ikke kendte målmandssituation.

Alt i alt er disse Fan Club Aftener sædvanligvis rigtig hyggelige og det er dig, som er medlem af Fan Clubben, vi afholder disse arrangementer for. Det er desuden ganske gratis og tilmelding er normalt ikke nødvendig.
Næste Fan Club Aften finder sted onsdag den 11. juni kl. 19.00 i Sportscaféen.

Hvor du som medlem får mulighed for at bowle med spillerne. Der vil desuden være flotte præmier, blandt andet spillertrøjer, at vinde ved dette arrangement. Så trods din angst for at deltage i disse arrangementer - det er som regel ganske hyggeligt.
Vel mødt – vi glæder os til at se dig!

  • Brølet #40
    #40 Sommer 2003

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005