Nummer 32’s ultimative triumf

Lørdag den 19. oktober 2002 afholdt FCKFC vores årlige kvalifikationsstævne i indendørsfodbold i Nørrebrohallen.

Nina Christensen, Arrangementsudvalget

Traditionen tro var der lagt op til en hård dyst om at kunne hæve pokalen på Carlsberg Corner og få æren af at kunne repræsentere FCKFC i kampen om den ultimative triumf: SAS Liga fanklubbernes Danmarksmesterskab anno 2003.

10 hold havde tilmeldt sig dysten og niveauet var (med enkelte undtagelser) tårnhøjt, det samme var entusiasmen og kampånden hos alle og heldigvis også (igen med enkelte undtagelser) sportsånden.

Det var skønt at se både nye og kendte ansigter blandt deltagerne. Stævnet blev afviklet i god ro og orden og stemningen både på banen, i speakertårnet og blandt tilskuere var i top.

Holdene mødtes først i indledende gruppespil hvor nummer ét og to fra de to grupper gik videre til semifinale og derefter finale. Denne blev et opgør mellem velkendte og hæderkronede ”Pornstarz”, tidligere vindere af Inde-DM for SAS Ligaens fanklubber og det, i denne sammenhæng, helt ubeskrevne blad ”Fraktion 32”, turneringens store overraskelse.

Efter en intens finale kunne Fraktion 32 juble som vindere efter en fortjent sejr over de tidligere mestre. Begge hold får dog æren af kunne at bringe DM-titlen tilbage til København, da de begge repræsenterer FCKFC til Danmarksmesterskabet, der i år (2003) afholdes i Silkeborg.

Præmieoverrækkelsens første etape fandt sted i Nørrebrohallen, hvor alle hold kom på banen. Der var traditionen tro spillertrøjer til de to vinder hold, samt fiduspræmier fra Super Shoppen til blandt andet: bedste målmandspræstation, flotteste langskud, mest gavmilde hold (36 indkasserede mål), første selvmål og første kvindescoring.

Desuden havde Goal Magasin sponsoreret eksemplarer af sit nyeste nummer til samtlige deltagere og årsabonnement til vinderholdene.

Som et nyt (og tilsyneladende populært) tiltag i år inviterede FCKFC og Carlsberg alle deltagere på en øl - eller to eller tre i Fan Club lokalerne på P.H. Lings Allé, inden alle bevægede sig, i forskellige variationer af ordets betydning, til PARKEN, hvor dagen afsluttedes med kampen mod FC Midtjylland.

På Carlsberg Corner efter kampen blev vinderne behørigt hyldet og pokalen overrakt og da ”the one and only”, nummer 32, samme aften blev valgt til ’Man of the Match’ og fejret på scenen, var Fraktion 32’s triumf total.

Tilbage er kun at ønske både Pornstarz og Fraktion 32 held og lykke i Silkeborg lørdag den 15. februar 2003, hvor pokalen skal hentes hjem til sin rette plads og ikke længere leve en formastelig og vansmægtende tilværelse på Vestegnen. Vi takker alle deltagere, sponsorere og medhjælpere og glæder os til at se jer alle og en masse nye til næste år!