Formanden har ordet #33

TAK!
bliver et gennemgående ord i denne spalte.

TAK!
bliver et gennemgående ord i denne spalte.

Tak til Tomas der er gået af som formand for vores Fan Club og dermed har givet ordet videre til undertegnede. Heldigvis er Tomas fortsat aktiv i Fan Clubben og laver en masse omkring bestyrelsen og vores Internetudvalg. Tak til bestyrelse, udvalg og alle der hjælper, for det store stykke frivillige arbejde der lægges for dagen. Tak for de positive ord jeg har fået med på vejen som nyvalgt formand.
Det kan vel ikke overraske nogen når jeg fortæller at dette forår har været både spændende og hektisk. Indtil flere rekorder er blevet slået, jeg kan bl.a. nævne at vi aldrig har været flere tilskurer i PARKEN, to gange har vi sat rekord i tilmeldte til bustur med Fan Clubben og holdet sætter rekord i flest antal kampe i træk uden nederlag.

Tak til alle fans for den massive og meget loyale støtte til FCK. Vi har på kort tid set Fan Club afsnittet udvide sig til hele Nedre C, der nu udelukkende kan betegnes som ståpladser - godt gået!
Vores medlemsantal er meget tæt på at runde de 8.000 og interessen er kolossal. Der bliver udsendt informationsfoldere i stort antal hver eneste dag. Dette nummer af Brølet er 1. nummer for mange fans - velkommen i Fan Clubben til jer alle sammen. Apropos nye medlemmer så skal I naturligvis have et medlemskort, faktisk skal vi alle have nyt medlemskort, dette er på vej til trykkeriet og I kan godt glæde jer.

Tak til Fan Clubbens sponsorer for hjælpen under vejs.

Vi skal også sige tak for denne gang til de spillere der forlader klubben her i sommerpausen, tak til Clemme, Piotr og Ståle for jeres tid sammen med os, det har været en fornøjelse.
Nogen rejser og andre ankommer. Fan Clubben vil gerne byde Carsten Fredgaard og Thomas Røll velkommen til København og velkommen i F.C. København vi glæder os til at se jer i den hvide trøje.

Det sidste og største TAK skal lyde til alle spillere, trænere og ledere i F.C. København.
I gjorde det! Vi gjorde det! Vi er Danmarksmestre!
Afgjort i PARKEN mod Brøndby den 10. juni på en dag hvor spillere og fans var overlegne og suverænt besejrede BIF. Inden kampen fik Zuma overrakt blomster og diplom for valget som årets spiller i FCK. Zuma blev valgt af fansne gennem stemmesedler i KampBrølet og på Internettet, med 429 stemmer af de 1285 der blev afgivet. Jacob Laursen blev nummer 2 med 337 stemmer og Todi Jónsson blev 3'er med 220. Tillykke til Zuma.

Et stort tillykke skal der også lyde til KB med 125 års jubilæet, Fan Clubben gav i den anledning KB's 2. hold for mikroputter årgang 1994 et komplet FCK spillesæt, held & lykke til knægtene som kan ses på Fan Clubbens hjemmeside www.fckfc.dk.

Sommerpausen bliver kort i år, allerede 22. juli starter Superligaen og den 25.juli - med returkamp den 1.august - spiller vi i Champions League-kvalifikationens anden runde. Lodtrækningen er på nuværende tidspunkt ikke kendt men der er lagt op til et spændende efterår. Indtil da ønsker jeg alle en god sommer.

Med alle disse ord (og tak'er) vil jeg overlade bladet til GULDHOLDET 2001. God læselyst.

Vi ses!
Anders