Formanden har ordet #31

Efterårssæsonen 2000 er slut og Superligaen er gået i dvale. Toppen af ligaen er utrolig tæt og grænsen mellem en topplacering og en middelmådig placering er som følge deraf ganske lille.

Efterårssæsonen 2000 er slut og Superligaen er gået i dvale. Toppen af ligaen er utrolig tæt og grænsen mellem en topplacering og en middelmådig placering er som følge deraf ganske lille.
Der er ingen grund til at komme med en større analyse af spillet og de faktorer, der kan være skyld i af FCK halter en lille smule efter i toppen. Marginalerne er så små, at alt kan ændre sig, når Superligaen starter igen den 11. marts. Med en længere pause er der udsigt til, at holdet kan få den nødvendige hvile og forberedelse, således at vi for alvor kan få udbytte af de nye trænere og spillere, der såmænd allerede har tilført klubben meget ny energi, og tak for det.

År 2000 blev året, hvor vi langt om længe fik et nyt kæmpebanner, hvilket har været savnet længe. Banneret er måske ikke det største i Superligaen, men det er med garanti det pæneste. Banneret var temmelig dyrt og har som følge deraf langt en lille dæmper på andre investeringer omkring udsmykning af Fan Club Afsnittet. Kampudvalget har arbejdet som besat til alle FCK’s kampe og prøvet at få det bedste ud af de midler, der har været til rådighed. Udvalget har masser af nye ideer på lager og vi kan alle se frem til et spændende forår, når nogle af disse ideer bliver til virkelighed. Hvis du har en ide eller to eller lyst til, at give et nap med i kampudvalget, så er du velkommen til , at kontakte kontoret, der så vil bringe din ide videre til kampudvalget.

I løbet af året er det også lykkedes os at indgå en del aftaler omkring medlemsfordele i forskellige forretninger (se mere under Fan Club Facts). Det skal selvfølgelig understreges, at medlemskortet ikke er et ”kontokort”. Bestyrelsen ser gerne, at vi kan indgå så mange aftaler som muligt. Således at vi kan få luftet medlemskortet så ofte som muligt.

Til sidst vil jeg gerne takke alle for et godt år og samtidig ønske alle en rigtig god jul og et godt nytår. Især vil jeg gerne takke de mange frivillige der har lagt et stort stykke arbejde i fan clubben. Efteråret har i perioder vist ganske gode takter. Jeg tror og håber på, at vi alle kan se frem til en spændende og intens forårssæson i 2001. Når vi igen ses i Parken er overdækningen forhåbentlig på plads.

Måske skulle jeg lige minde om, at FCKFC bliver 10 år i 2001 og selvfølgelig vil dette blive markeret hele året igennem med diverse happenings, tifo’s og fester.

FCK forever

Tomas

  • Brølet #31
    #31 Vinter 2001

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005