Vi opfordrer alle til et fredeligt derby!

FCKFC 12. Maj 2023

Efter flere interne kampe uden udebane-tilskuere, står vi nu endelig overfor et ægte derby hvor begge holds fans igen kan få lov at være på tribunerne. Derby-kampe uden fans fra det ene hold giver på ingen måde den enestående kulisse der normalt kendetegner lige netop disse kampe.

Som officielle fanklubber er vi naturligvis interesserede, i at disse kampe afvikles så gnidningsfrit som muligt, og vi har absolut ingen interesse i, at vores medlemmer og fredelige medfans ender i krydsild mellem politi og uromagere, som vi desværre har oplevet flere gange.

Vores overbevisning er, at en sund og konstruktiv kommunikation parterne imellem kan hjælpe på og afværge nogle af de problematikker man ofte først står overfor på selve kampdagen. Derfor har vi i fællesskab forud for kampen indkaldt og afholdt møde med deltagere fra Vestegnens politi, Københavns Politi samt Brøndbys sikkerhedsafdeling. Vi føler selv, at mødet var så konstruktivt og informativt at det kan danne grobund for faste møder forud for alle interne kampe. Vores håb er, at vi foruden disse møder også kan afholde evalueringsmøder efterfølgende, så vi gennem dialog kan glædes over de ting der fungerede, og lære af det der ikke virkede nær så godt. Af denne årsag har vi hver især, Brøndby Support og F.C. København Fan Club, udarbejdet hver vores nyttige informationer, som vi håber, kan være til gavn og afværge unødvendige situationer inden og efter kampen.

Information til F.C. København fans kan findes her

Information til Brøndby fans kan findes her

 

Vi ønsker alle en god kamp.

/BS & FCKFC