Udebaneture 2012/2013 - Nye tiltag

Udebaneture 2012/2013 - Nye tiltag
Turinfo 7. Okt 2012

Fanklubben lancerer en række små og store initiativer for at gøre udebaneturene mere attraktive.

Sæsonen 2012/2013 bliver snart skudt i gang og det betyder at vi har en masse spændende udebaneture i vente. Fanklubben ønsker at forbedre fremmødet af FCK fans på udebane så der er maksimal opbakning til alle kampe. En storklub som F.C. København bør have fyldte afsnit til hver udekamp og der er masser af gode grunde til hvorfor netop DU bør tage med. FCK skal ses live, truppen har brug for opbakningen, turene er både hyggelige og festlige, FCKFCs ture er billige (især som medlem) og vi kunne blive ved.

Vi har taget en række store og små initiativer for at gøre udebaneturene endnu mere attraktive:

Bonusture: Fremover vil det være muligt at optjene gratis busture med FCKFC. Hver 5. tur du deltager på er gratis*. Dette gælder for Superligakampe og DBUs Pokalturnering 2012/2013.

Nostalgi-underholdning: På så mange ture som muligt vil vi vise gamle kampe og sæsondvd'er. Vi har rodet i arkiverne og har fundet materiale helt tilbage fra ´96. Det bliver en fornøjelig trip back memory lane. Glæd Jer!

Tipsbladet: Til udvalgte ture vil der være gratis Tipsbladet.

Snacks: Fremover vil det være muligt at købe snacks til de kolde øl.

De første par kampe er allerede nu lagt i vores online-shop. Bemærk at vores første tur kun koster 150 kr for FCKFC medlemmer og dette inkluderer billet til stadion. Derudover har vi 2 lørdagsture som godt kan gå hen og blive festlige. F.eks. skal vi til Esbjerg d. 04/08 hvor FCKFC vil finde en bar i byen som bliver reserveret udelukkende til deltagerne på FCKFC turen til pre-match arrangement.

Du finder vores online shop her: http://fckfc.dk/Default.aspx?ID=2890&GroupID=GROUP5

 

Vi håber at I vil tage godt imod disse nye tiltag og at det kan gøre turene mere attraktive for vores medlemmer. Hvis du har gode ideer til optimering af FCKFCs ture skal du være mere end velkommen til at skrive til os på kontor@fckfc.dk.

* Når du bestiller din 5. tur skal du i notatfeltet skrive at at dette er din Bonustur. Når vi kan bekræfte at du er berettiget til en Bonustur vil du få refunderet din betaling og en bekræftelse af dette. Vi skelner ikke mellem Superligature og DBU Pokalture og derfor kan du ligge disse ture sammen for at opnå Bonustur. Bonusturen skal bruges i sæsonen 2012/2013. Udover den gratis tur giver Fanklubben også en Carlsberg Sixpack eller sodavand.