På med klubtrøjen

FCKFC 4. Okt 2023

På med klubtrøjen!

Som fodboldfans har vi det til fælles, at vi elsker dansk fodbold. Vi elsker superligaen. Vi elsker den tilknytning vores klub har til lokalområdet og den rivalisering det kan være med til at skabe til andre danske klubber.

 

Desværre, så er det også en kærlighed der kommer med en slagside fra tid til anden.

Enkelte fans i blandt os lader til at have fået en forståelse af at kærligheden til sin klub, er noget der kan måles ved fysisk at bekæmpe fans af andre klubber.

Det er en trist og tåbelig tendens, der efterhånden er set flere steder i landet, at frarøve og true sig til trøjer, halstørklæder og andet merchandise fra modstanderholdets fans.

 

Som fans skal vi kunne vise vores tilhørsforhold og kærligheden til vores klub hvorend vi færdes og ikke frygte for vores egen sikkerhed fordi vi bærer klubbens logo med stolthed.

 

For at sende et samlet budskab landet over opfordrer vi derfor, i fællesskab med Black Wolves - FC Midtjyllands officielle fanklub, alle danske fodboldfans til at bære sin klubtrøje eller klubs merchandise med stolthed i forbindelse med superliga runden i den kommende weekend.

 

Vi er her for kærligheden til vores klub ikke for hadet til vores modstandere.

 

#PåMedKlubtrøjen