Ny formand i fanklubben

Fra bestyrelsen 7. Apr 2024

Sidste uges generelforsamling i F.C. København Fan Club bød på en mindre rokade og et par nye medlemmer i bestyrelsen, da både formand, Lars Thor, og kasserer, Casper Düring Koed, valgte at takke af i FCKFC.

Der skal lyde en kæmpe tak til dem begge for det arbejde de har lagt i fanklubben og samtidig vil vi også gerne byde velkommen til de to nye medlemmer, Sara Gangsted og Ninni Hammer.

 

Den nye bestyrelse består nu af:

 

Christian Hindkjær, Formand.

Casper Fischer Raavig, næstformand.

Ninni Hammer, kasserer.

Sara Gangsted, bestyrelsesmedlem.

Mie Backmann, bestyrelsesmedlem.

Kim Dahl Hansen, suppleant.

Christian Thomsen, suppleant.

 

For vores nye formand er det ikke en uvant rolle at stå i spidsen for Danmarks største fodbold fanklub, da Christian som næstformand har fungeret som konstitueret formand under Lars Thors orlov de sidste 8 måneder.

For Christian er det derfor naturligt at tage ansvaret som formand på sine skuldre og fortsætte det arbejde, der længe har været påbegyndt.

 

Christian ser frem til at drive foreningen sikkert videre og siger:

"Jeg er rigtig glad for den udvikling vi er inde i, hvor vi som forening står et rigtig godt sted med stigende medlemstal, fantastiske frivillige, udsolgte awayture, et godt samarbejde med klubben, og ikke mindst en forbedret kommunikation om vores aktiviteter.

Alt dette skal vi fortsætte med, så vi også står som en stærk samlet stemme i fremtiden.

Men samtidig skal vi også huske, at tingene ikke kommer af sig selv, og at vi derfor hele tiden skal søge vores muligheder for indflydelse og videreudvikle og forbedre os, så FCKFC bliver endnu mere attraktiv i fremtiden for alle vores medlemmer."

 

Christian glæder sig også over de nye stærke kvindelige kræfter der er tilføjet til bestyrelsen. To kvinder som bestyrelsen selv har peget på, da disse kan bidrage med stærke kompetencer og interesseområder der i sidste ende giver en stærkere bestyrelse.

 

Udover det primære bestyrelsesarbejde så vil Saras hovedfokus være det kommende kvindehold og Ninnis årelange erfaringer som bogholder skal blandt andet bruges til at skabe et bedre overblik over foreningens økonomi og optimere nuværende systemer.