Visionært samarbejde om ny fantribune

Visionært samarbejde om ny fantribune
Klubsamarbejde 28. Jan 2011

 

Ny fantribune i Parken

 
Når FCK spiller klubbens største kamp i historien i Champions Leagues 1/8-finale vil spillerne blive båret frem af en fantastisk stemning fra en ny fantribune på hele nedre B i PARKEN. Det dobbelt så store Sektion 12 er resultatet af et visionært samarbejde mellem FCK, FCKFC og Urban Crew. Familietribunen flytter til nye og børnevenlige rammer på D tribunen.

 

 

Udvidelsen af Sektion12 indleder en ny københavnsk æra. FCK’s fans og spillere vil fra 22. februar opleve en intens stemning fra Danmarks største endetribune, og PARKEN vil fremover danne rammen om de mest stemningsfyldte kampe i Danmark. Fantribunen markerer nye tider på kampdage i PARKEN, og er kulminationen på et frugtbart samarbejde mellem FCK, FCKFC og Urban Crew.

 

 

Visionært samarbejde om ny fantribune
Der har været en god og tillidsfuld dialog mellem parterne, siden Urban Crew tog kontakt til FCKs ledelse og FCKFC, med forslaget om en ny fantribune på hele Nedre B.
FCK’s ledelse giver fantastiske udviklingsmuligheder for stemningen i Parken ved at oprette den nye tribune. Samtidig får den populære Familietribune bedre og mere børnevenlige rammer på den nybyggede D tribune.

 

 

Den begyndende pladsmangel på den gamle Stemningstribune kombineret med de store muligheder i, at forene Byens Holds mange forskellige fans på Danmarks største endetribune gør løsningen attraktiv for FCK, og ved at udvide Sektion12 til hele nedre B og flytte Familietribunen til nye rammer på D tribunen, har FCK fremtidssikret begge tribuner, og givet dem et perfekt udviklingspotentiale.

 

 

Både Urban Crew og FCKFC er begejstrede for det stærke samarbejde og vi sætter særligt pris på den åbenhed og vilje til forandring, som har præget dialogen. Vi er glade for at arbejde sammen med klubben mod et fælles mål, og den nye fantribune er beviset på, at samarbejdet er bedre end nogensinde før.

 

 

En tribune med fokus på stemning og plads til alle
Det nye Sektion12 er for alle fans af FC København, og vil repræsentere de mange forskellige slags mennesker, som er indbegrebet af den klub vi alle elsker.
Sektion12 vil stadig være en stemningstribune, hvilket betyder, at der vil blive sunget, flaget og hoppet blandt de mest aktive fans. Men det betyder ikke, at alle er tvunget til at deltage i samme omfang. Tværtimod håber vi , at der vil opstå en naturlig fordeling af kræfterne på tribunen, hvor de mest aktive befinder sig i midten og det roligere segment omkring midten og i siderne. 

 

 

Vi byder derfor alle velkommen, og ønsker, at så mange fans som overhovedet muligt deltager i udviklingen af den nye tribune – for det er i sammenholdet, at vi skaber en unik stemning, som forener det bedste fra Nedre C’s brede skare af fans, med de nuværende grupper på Sektion12.

 

 

 - Tribunen får i øvrigt en ilddåb, som man kun kan drømme om med hjemmekampene mod bådde Chelsea og Brøndby!

 

 

Billigere at se FCK end nogensinde før
Med billetpriser helt ned til 80 kr. på udvalgte kampe, vil det være billigere at komme til bold i PARKEN end nogensinde før.

 

 

- Til alle kampe vil portene blive åbnet to timer før kampstart, hvor boderne vil have fordelagtige priser, samt musik og hygge under tribunen, ligesom vi håber at det vil blive muligt at købe merchandise fra både Supershoppens og S12’s udvalg (dette er endnu IKKE bekræftet, men vi arbejder intenst på det).

 

 

- Området under B-tribunen er i øjeblikket i gang med at blive udsmykket med malerier og graffiti, som hylder FCK og klubbens fans, og vil fremover danne en festlig ramme om livet under tribunen. Der vil blive holdt arrangementer for klubbens fans, ligesom spillerne vil kigge forbi en gang imellem.

 

 

- Der vil ikke være faste pladser på det nye Sektion12. På billetter vil der dog være påført en fast plads, men kun af hensyn til sikkerhedsprocedurer.

 

VEL MøDT – VI GLæDER OS TIL AT SE JER!