"Vind den ultimative Europa AWAY oplevelse - så husk lige tandbørsten"

Konkurrence 30. Sep 2009

FCKFC vil i samarbejde med FC København, forsøde livet for en enkelt heldig fan i forbindelse med hjemmekampen mod Sparta Prag

I forbindelse med hjemmekampen mod Sparta Prag, så vil FC København Fan Club, i samarbejde med FC København, forsøde livet for en enkelt heldig fan.

 

Når man rejser, f.eks. på AWAY med FC København Fan Club i Europa, så skal man huske tandbørsten. Medbring din tandbørste til kampen i Parken, hold den op i luften når speakeren annoncerer det, og så er det måske dig der bliver udvalgt af en repræsentant fra FC København Fan Club, til at sparke ”overligger” i pausen af kampen.

 

Cirka 15 minutter før kampstart vil der blive udvalgt tre heldige FCK Fans, der får chancen for at sparke sig til en AWAY-oplevelse med FC København Fan Club.

 

De tre heldige udvalgte får 4 spark hver til at ramme overliggeren, den der rammer flest gange vinder hovedpræmien. Er der ingen der rammer, så vil den person der sparker bolden tættest på midterlinien vinde.

 

Vinderen af ”overligger” kan tage fra Parken en stor oplevelse rigere, men også med en komplet fanudrustning fra FC København – og sidst men ikke mindst, en flyrejse med FC København Fan Club til Sparta Prag.

 

Glemmer du din tandbørste så fortvivl ej, for Super Shoppen sælger de officielle FC København tandbørster for 10 kr. – tilbuddet gælder dog kun på torsdag.