Vi er på vej til Afrika!!

Landskampe 9. Aug 2009

 

Det var jo en fornøjelig dag i Parken i lørdags, så et stort tak til mange af jer og jeres medlemmer, der bidrog til den gode stemning.

 

Så åbnes der hermed officielt for billetsalget til Danmarks to sidste VM kval.kampe på hjemmebane.

 

Lørdag d. 10. oktober: Danmark - Sverige (kl.20.00)
Onsdag d. 14. oktober: Danmark - Ungarn (kl.20.15)

 

Billetprisen er fortsat 260 kr./stk.

 

Der er intet loft på antal af bestilte billetter, men såfremt der forekommer flere bestillinger end vi har billetter, så fordeles billetterne via lodtrækning, da vi jo selvfølgelig kun har et vis antal til råde. Lodtrækning er ikke ensbetydende med at man ikke får nogle billetter overhovedet - men et udtryk for at hvis man optimistisk søger at gøre krav på en stor portion, så skal man altså lige huske at der er 22 klubber, der alle skal sikres en fair behandling....

Hvis vi er nødt til at trække lod om billetter til Sverige-kampen, så vil klubber der har bestilt til begge kampe, og dermed udvist interesse i stemningsarbejdet uanset modstander, blive prioriteret frem for klubber, der udelukkende har Sverige-kampen for øje.

 

Vores opgave er at finde engagerede, aktive folk til alle kampe - ikke kun de "store"....

 

Bestilling af billetter er bindende. Alle der benytter sig af billetterne skal være medlem af F.C. København Fan Club.

 

Deadline for bestilling er søndag d. 20. september!!

 

Herefter vil vi hurtigst muligt give besked om I har fået det ønskede antal billetter samt fremsende faktura.

 

Vi har besluttet at der ikke kan sælges til personer under 15 år, da vi ikke kan vise særlige hensyn til børnefamilier. Dette er en AKTIV STEMNINGSTRIBUNE. Ej heller kan der bestilles til børne- eller pensionistrabat. Alle billetterne sælges til en enhedspris, og det er som altid på B4 ved siden af de danske roligans (bag mål).

 

Vi forventer, at deltagerne skal være AKTIVE. Blot fordi det er en attraktiv kamp er det ikke ensbetydende med at man skal sidde ned og klappe høfligt.... så kan man ligeså godt blive hjemme foran TV’et. Stemningstribunen er for passionerede DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe - synligt og ikke mindst vokalt.

 

Kravene til de der deltager er de samme som hidtil. Man skal være medlem af fanklubben, og man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer selvfølgelig at jeres medlemmer er bekendte m. de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen etc.)

 

Inden kampdag skal vi have tilsendt en liste med medlemmer som har købt billet gennem jeres klub. På listen skal der fremgå navn og medlemsnummer på alle deltagere, og der skal oplyses hvem der er ansvarlig for gruppen. Den ansvarlige skal vi endvidere bruge et telefonnummer på i tilfælde af at der skulle opstå evt. problemer. Det er også den ansvarlige for gruppen der får udleveret billetterne på dagen. Der skal være en ansvarlig fra klubben til at modtage og distribuere billetterne på dagen. Ingen navneliste / ingen gruppeansvarlig = ingen billetter.

 

Informationer omkring afhentning af billetter udsendes senest i ugen op til kampen.
 

Bestilling af billetter:

 

Send en mail til: Sidsel.vest@fckfc.dk  med flg. informationer:

 

Navn

Medlemsnr.

Antal ønskede billetter

Hvilken kamp

E-mail

Mobil nummer

 

Efter den 20. september vil du få af vide hvor mange billetter du får, og hvordan du skal betale for dem.

 

Danske Fodbold Fanklubber