Udmelding om Aab-kampen

Fra bestyrelsen 2. Jun 2022

I forbindelse med sidste hjemmekamp mod Aab, var der som bekendt en gruppe tilskuere, der valgte at trodse stadionreglement og opfordringer fra klubben, ved at løbe på banen ved kampens afslutning. 

Hvad der skulle have været en festlig afslutning på sæsonen, kronet med et mesterskab, endte i kaotiske scener og en massiv pibekoncert fra størstedelen af tilskuerne i Parken rettet mod de små 100 personer, der befandt sig på banen. For mange blev denne dag ødelagt af disse begivenheder, og aldrig har der været en dårligere stemning i forbindelse med en mesterskabsfejring i FCK-regi. Og det var hverken klub eller fans værdigt.

I kølvandet på disse hændelser har FCKFC været i dialog med klubben omkring det videre forløb og håndteringen af baneinvasionen, og det er glædeligt at se, at klubben nu melder ud omkring dette. Det kan ikke understreges nok, at FCKFC selvfølgelig tager kraftig afstand fra de personer, der stjal opmærksomheden omkring mesterskabsfejringen og trodsede regler og opfordringer. Ligeledes bakker vi op om klubbens håndtering i forbindelse tildeling af karantæner og afgifter til de implicerede. Vi håber, at der fremadrettet ikke bliver nogle lignende sager, da det kan få alvorlige konsekvenser for klubben og ikke mindst os fans.

 

Læs F.C. Københavns udmelding her - Udmelding om AaB-kampen