Udebanetur til SJE

Udebanetur til SJE
Turinfo 29. Jun 2011

Søndag den 17. juli kl. 16.00 spiller København sæsonens første kamp i Superligaen.

F.C. København Fan Club arrangerer selvfølgelig tur til kampen og for at få fyldt bussen op og give drengene den størst mulige støtte har vi lavet et fantastisk tilbud.
Turen koster således kun kr. 100,- og er inklusiv billet til stadion.
Afgang med bus fra Parken, øster Alle 50 ved Fanklubben kl. 09.00. Vi stopper inden kampen ved Cafe Franz Kafka i Haderslev omkring kl. 13.00 og tilbringer tiden der inden kampen mod Sønderjyske kl. 16.00. Afgang mod stadion fra cafeen ca. kl. 14.45-15.00 med bus. Der vil være tilbud på 2 liters kander med øl til dkk 150,-.
Vi ved at der i sommerperioden er mange undskyldninger for ikke at tage af sted. Men med dette tilbud er prisen i hvert fald ikke længere et muligt argument.
Mange nye spillere og en ny træner er kommet til i sommerpausen. Med andre ord: den kommende sæson bliver mere spændende end længe. Starten på sæsonen kan vise sig at blive utroligt afgørende for hvordan det kommer til at gå og det er netop derfor det er vigtigt at alle der har mulighed for det tager til Haderslev og støtter drengene i de første bestræbelser på at få guldet og den direkte kvalifikation til Champions League til København.
OBS - Da FCKFC i øjeblikket arbejder på et unikt tilbud for de der ikke allerede er medlem af FCKFC kan dette tilbud kun benyttes af medlemmer af foreningen.
Køb turen her  

Vi glæder os til at se jer!

 
Venlig hilsen
 
F.C.København Fan Club