Turen til Madrid med fly

Turinfo 21. Feb 2018

Om ganske kort tid går turen til Madrid med FCKFC.

Hermed praktisk information om turen:

 

Information om turen København – Madrid t/r.

 

Mødetidspunkt: Torsdag d. 22. februar kl. 05.00

Mødested: Københavns Lufthavn, Terminal 3

Da det er et fly vi har lejet, skal check-in ske ved skranken og ikke ved selvbetjeningsmaskinerne. Af samme årsag modtager du heller ikke en fysisk flybillet, men tjekker ind med dit pas ved skranken.

Vi har endnu ikke modtaget nummeret på check-in skranken, men flyet hedder AC7450 og skrankens nummer vil fremgå på skærmene i terminal 3.

 

Der er free seating på flyet, hvilket betyder at man kan sidde hvor man har lyst. Selvom der på dit boardingpass vil stå et sædenummer, er dette ikke gældende.

 

Billetten til kampen vil blive uddelt i flyet. Pas godt på billetten. Du får kun den ene.

 

 Afgang fra København: kl. 07.00

Forventet ankomst til Madrid: kl. 10.30

Af sikkerhedsmæssige årsager vil det ikke være muligt at efterlade ejendele i flyet, så medbring kun det mest nødvendige.

 

Foran Madrid lufthavn bliver vi hentet af busser, der kører til Plaza Mayor i centrum af Madrid. Plaza Mayor er det officielle mødested i Madrid.

Herefter kan byen udforskes på egen hånd.

 

Vi opfordrer til at man senest er på Plaza Mayor kl. 16.15 hvis man ønsker at benytte bustransporten fra centrum til Wanda Metropolitano. Bustransporten er inkluderet i turen og koster ikke ekstra. Det forventes at tage omkring 45 minutter at komme til stadion. Busserne vil holde samme sted hvor man bliver sat af ved ankomsten til Madrid centrum. Der vil være mange mennesker på pladsen, så hold øje med guiderne fra flyet.

Det vil heller ikke være muligt at efterlade ejendele i bussen, da vi ikke kan garantere at busserne ikke skal benyttes af andre under kampen.

Kampen spilles kl. 19.00

 

Efter kampen holder busserne ved stadion samme sted som vi bliver sat af, og de kører straks retur mod Lufthavnen. For at undgå misforståelser, så vær opmærksom på hvilken vej du går, så du ikke risikerer at gå med strømmen mod metroen.

 

Der kan være lidt ventetid i lufthavnen, men vi bestræber os på at flyve retur til København, så snart det kan lade sig gøre.

Flyet fra Madrid hedder AC7451

 

Skulle der opstå en nødsituation, så kan vores guider fanges på telefon +45 27 11 10 16

 

Husk at medbringe dit pas, din ordrebekræftelse samt dit AWAY-kort.

Relateret

Seneste nyheder

Galleri 22. Maj 2024
Galleri 17. Maj 2024
Årets spiller 16. Maj 2024

Kommende kampe