Tredie guldfest mod SønderjyskE

Tredie guldfest mod SønderjyskE
Guldfest 27. Maj 2017

Søndagens gæster har før været til guldfest i Parken.

Modstanderne i sæsonens sidste kamp, SønderjyskE, er ikke uvante med at være på første parket, når der er guldfest i Telia Parken.

Således er det søndag tredie gang siden 2010, at vi spiller sidste kamp i sæsonen hjemme mod SønderjyskE - og altså tredie gang der holdes guldfest med sønderjyderne som "statister".

Første gang var den 16. maj 2010, hvor Ståle Solbakkens tropper kom bagud, men fik vendt det til en 3-1 sejr ved hjælp af to gange Ndoye og en gang Santin.

Tre år senere måtte vi nøjes med 1-1 selvom Igor Vetokele havde bragt os foran. Kampen var iøvrigt dommer Claus Bo Larsens sidste, og det fejrede han ved at smide Claudemir ud efter en god times tid.

12 gange guldfest

Som nogle nok er opmærksomme på er der tale om vores 12. guldfest i klubbens historie, og den slags har vi været så heldige at kunne fejre hele 9 gange i Parken - altså hvor pokal og medaljer overrækkes på sidste spilledag.

Kun i 2001, 2004 og 2007 er guldfesten blevet sat i gang andetsteds i landet.

I 2001 løftede Michael Mio pokalen i Odense mod OB. I 2004 fejrede Bo Svensson The Double i Farum med sine holdkammerater, mens vi i 2007 skulle til Vejle for at se Tobias Linderoth og co. løfte pokalen.

Vi krydser fingre for en god fodboldkamp og et godt resultat, at fejre guldet med denne gang.

Se billeder fra guldfesterne i 2013 og 2010 i relateret-boksen eller se alt vi har med SønderjyskE i Parken her.

Du må selvfølgelig heller ikke gå glip af vores guldfest, som du kan læse mere om her.