Tifoudvalget har brug for hjælp

Tifoudvalget har brug for hjælp
Tifo 14. Jul 2011

Status fra tifoudvalget før den nye sæson

I efteråret 2010 lavede vi fra tifoudvalgets side nogen af de til dato flotteste tifoer der er lavet i Parken. Tifoer der fik stor ros fra alle sider, satte nye standarder og tifoer som var med til at gøre FC Københavns kampe i Champions League til noget helt særligt. 

 

I den kommende sæson vil der være en række ændringer i tifoudvalgets opbygning. Grundet tabet af flere bærende kræfter i udvalget har vi i tifoudvalget indset at vi ikke vil være i stand til at holde samme høje niveau for tifoer i PARKEN som vi så sidste sæson. Vi har fra tifoudvalgets side derfor talt om at fokusere på et hidtil overset område, nemlig tifoer på udebane. I øjeblikket arbejdes der på højtryk for at vi kan få tilladelse til at lave tifoer på de forskellige stadions rundt omkring i landet. Noget vi håber på kan lykkes, ikke mindst efter en positiv dialog med klubbens sikkerhedschef, samt et nationalt samarbejde med divisionsforeningen og de andre klubber rundt om i landet. Dette tiltag betyder imidlertid at der vil ske en opdeling af tifoudvalget idet de nuværende medlemmer fremover vil ligge deres kræfter i at lave tifoer på udebane. Derfor søger tifoudvalget nye og engagerede folk til arbejdet med tifoerne i Parken, blandt andet i forbindelse med de kommende kampe i Europa.

Det skal understreges at dette på ingen måde skal ses som en fratrædelse af det nuværende tifoudvalg, men blot en omstrukturering for at undgå at gå på kompromis med tifoernes niveau. Vi har fra tifoudvalgets side til sinde at komme tilbage i PARKEN igen fra næste sæson, og på ny hæve niveauet for tifoer i parken. Men i den kommende sæson vil vi forsøge at øge fokus på tifoerne på udebane. 

 

Har du ideer til tifoer eller kunne du tænke dig at blive en del af udvalget kan du kontakte undertegnede på kontor@fckfc.dk. Det skal understreges at ideer skrevet sidelinien.dk ikke vil kunne bruges, da vi ikke ønsker at ideer på forhånd er kendt.

 

På vegne af tifoudvalget,

 

Ronni Jeppesen