TIFOINDSAMLING TIL HJEMMEKAMPEN MOD SILKEBORG IF

TIFOINDSAMLING TIL HJEMMEKAMPEN MOD SILKEBORG IF
Tifo 20. Apr 2011

 

Til kampen FCK-Silkeborg IF 2. Påskedag, har FCKFC´s tifoudvalg arrangeret tifoindsamling for at kunne lave endnu en flot og stor tifo til guldkampen den 29. maj i Parken. 

 
Derfor vil vi gerne opfordre alle som har værdsat og nydt de flotte tifoer i efteråret, til at støtte tifoindsamlingen med deres bidrag til det fantastiske arbejde tifoudvalget har leveret i løbet af sæsonen.
Tifoindsamlingen sker mandag den 25. april og dit bidrag vil give os muligheden for at give spillerne en fantastisk modtagelse når de kommer på banen til sæsonens sidste kamp.
 
Vi håber virkelig, at I alle har lyst til at give jeres bidrag til dette gode formål og alle bidrag, store som små, værdsættes. For uden disse bidrag er det ikke muligt at lave disse store tifoer som spillerne selv udtaler er med til at sætte dem ekstra op. Så hjælp spillerne ved at støtte tifo-indsamlingen. 
 
Husk: Det er også muligt at støtte tifoarbejdet via SMS. Skriv TIFO til 1231. Så støtter du arbejdet med kr. 50,- hvoraf 47 kr. går direkte til tifoarbejdet. 
 
Med venlig hilsen 
TIFO, FCKFC