Steaua Bukarest

Steaua Bukarest
Turinfo 14. Sep 2012

Kort info om turen til Bukarest.

FCKFC må desværre meddele at vi ikke kan tilbyde en tur til denne kamp. Dette skyldes en række omstændigheder der gør at prisen vil blive alt for dyr i forhold til hvad den bør blive. Det vil blive for omkostningstungt for både den enkelte fan men også for FCKFC. Dette er vi naturligvis meget kede af. Vi ved dog at der er rigtig mange FCK fans der allerede har købt deres egen tur og fundet hotel i Bukarest. FCKFC ligger inde med informationer på hvad mange andre FCK fans gør og denne viden vil vi gerne dele med Jer som ønsker at rejse på egen hånd. På denne måde er du/I sikret at rejse og bo med ligesindede. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvilke ture de forskellige fraktioner har valgt så bedes du skrive til benjamin@fckfc.dk.

Som en vigtig tilføjelse skal det nævnes at man kan flyve til Bukarest for 2000 kr og finde gode hoteller til 200 kr. pr. nat. Det er altså ikke generelt dyrt at rejse til Bukarest, det er udelukkende når man forsøger at lave grupperejser at det bliver dyrt. Derudover er leveomkostningerne i Bukarest og Rumænien som bekendt meget lave. Der er med andre ord rigeligt af årsager til at rejse til Bukarest!

 

Betsafe og FCKFC lancerer snart en konkurrence hvor man kan vinde 2 x 2 ture til kampen i Bukarest. Dette er stadigvæk aktuelt og disse ture vil blive gennemført. Det er udelukkende de store grupperejser vi ikke kan foretage til denne kamp.