Spørgeskemaundersøgelse

Om FCKFC 21. Jul 2008

Fanklubben har nu lanceret den længe ventede spørgeskemaundersøgelse. Her kan man vinde en fodboldrejse for to til England.


Som lovet i Brølet, lancerer FCKFC nu en spørgeskemaundersøgelse. Denne har til formå at gøre fanklubben optimal for sine medlemmer samt at undersøge, hvad det er der gør at nogle afholder sig fra at være medlemmer.


Undersøgelsen henvender sig altså til både medlemmer af fanklubben og til andre fans af FCK.

Du kan finde undersøgelserne her:


FOR MEDLEMMER AF FANKLUBBEN

FOR IKKE-MEDLEMMER AF FANKLUBBEN


Vort mål er at kortlægge, hvad I synes, der er godt ved fanklubben, hvad der er knap så godt, eller hvad der er helt skidt.


Fanklubben lever af Jeres holdninger, forhåbninger og forventninger. Dels til hvordan fanklubben kan betjene sine medlemmer bedst muligt, men også hvordan fanklubben relaterer sig til det F. C. Københavnske fanmiljø generelt.


Der er altid plads til forbedring, men det kræver, at vi ved, hvad I ønsker af fanklubben.


Måske er man medlem af fanklubben, fordi man kan få rabatter i SuperShoppen. Måske er man ligeglad med rabatterne, men holder af at tage på udebanetur med FCKFC. Måske er man medlem, fordi man mener, at ”det bør man” som fan af FCK. Uanset hvad, er vi meget interesseret i at høre jeres mening.


Spørgeskemaundersøgelsen vil indeholde spørgsmål til dette, og vil være en enestående mulighed for at give jeres mening til kende.


Da vi som sagt også er meget interesserede i at høre fra fans af klubben, der ikke er medlemmer af fanklubben, anmoder vi vores medlemmer til at opfordre venner og familie, der er fans, til også at udfylde skemaet.


Blandt de udfyldte besvarelser, trækker vi lod om en fodboldrejse til England, og da det kun tager få minutter at udfylde skemaet, er der ingen grund til ikke at slå til.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, FCKFC