Sektion 12 får mere og bedre plads.

Sektion 12 får mere og bedre plads.
Klubsamarbejde 24. Sep 2012

 

Som en del af det nye fansamarbejde, har F.C. København besluttet at indføre en fleksibel sektionering af Stemningstribunen på Nedre Unibet-tribune, der fremover vil blive kaldt ”Sektion 12”. Det betyder, at det aktive fanafsnit bliver flyttet ind centralt på tribunen, ligesom størrelsen på området vil blive vurderet fra kamp til kamp i samråd med repræsentanter fra Sektion 12 og den kommende Fankoordinator(http://www.fck.dk/nyhedsvisning/?newsid=13135).

Den næste hjemmekamp er mod Brøndby IF, søndag den 21. oktober kl. 19.00, og til dette opgør vil Sektion 12 udgøre hele Nedre Unibet-tribune. Det samme vil gælde for UEFA Europa League-opgøret mod VfB Stuttgart den 8. november. Billetter til begge opgør er i salg nu på billetlugen.dk.

- Vi har store forventninger til det nye fansamarbejde, og derfor er det også helt naturligt, at vores aktive fans på Sektion 12 får de bedst mulige pladser på Nedre Unibet-tribune. Vi vil hele tiden vurdere efterspørgslen på billetter til området, og derigennem sørge for at Sektion 12 er stor nok til at huse alle, der ønsker at være med til at bidrage til den positive stemning. Vi starter hårdt ud med et fælles mål om at fylde hele Sektion 12 til opgøret mod Brøndby IF, og med hjælp fra vores mange fans, er jeg sikker på, at vi nok skal lykkes, siger administrerende direktør Anders Hørsholt.

Flytningen af Sektion 12 er et af flere initiativer, som vil se lyset i den kommende til frem til opgøret mod Brøndby IF, så det nye fansamarbejde kan kickstartes. FCK glæder sig til at præsentere dem i løbet af de kommende uger.