Pressemeddelse:

Pressemeddelse:
Pressemeddelelse 29. Dec 2011

FCKFC indgår sponsoraftale med Betsafe

Danmarks største fodboldfanklub, F.C. København Fan Club, har indgået en historisk sponsorsaftale med Betsafe fra starten af det nye år. Det er godt nyt for fansene, der blandt andet kan forvente flottere tifoer for nogle af sponsorpengene.

Fra 1. januar bliver det danske monopol på spil brudt, og Betsafe.dk er blandt de virksomheder, som fra det nye år på lovlig vis må markedsføre sine mange spilprodukter overfor danskerne.

 

Det ambitiøse spilleselskab har allerede indgået en aftale om hovedsponsorat af Superligaen og Betsafeligaen (1. Division). Men nu har Betsafe også indgået et sponsorat af Danmarks største fodbold fanklub, F.C. København Fan Club. Sponsoratet er det største sponsorat indgået mellem et privat firma og en dansk fanklub.

"Vi er rigtig glade for, at vi - foruden vores Superliga-sponsorat - også har indgået denne sponsoraftale med F.C. København Fan Club. Det betyder, at vi får et tæt samarbejde med Danmarks ubetinget største fanklub, og på den måde kommer vi dermed endnu tættere på vores kernemålgruppe: Fans af dansk fodbold," fortæller den danske landechef for Betsafe, Tony Brandenborg.

 

Også her hos F.C. København Fan Club er vi glade for den store aftale:

"Vi er rigtig stolte over, at vi har fået muligheden for at indgå dette samarbejde med Superligaens kommende sponsor. Aftalen er uden tvivl den største af sin art i Danmark. Vi er sikre på, at vores mange medlemmer vil hilse denne historiske sponsoraftale velkommen, idet det giver fanklubben endnu bedre muligheder for at støtte op om Danmarks bedste fodboldhold," fortæller formanden for FC København Fan Club, Michael Patuel.

 

Aftalen vil blandt andet sikre, at der igen er penge til flotte tifoer i Parken de næste år og at F.C. København Fan Club kan iværksætte forskellige tiltag for at give endnu flere muligheden for at opleve de danske mestre live rundt omkring i Danmark og Europa. Ligeledes vil en del af pengene blive brugt i forsøget på at gøre stemningen i Parken endnu bedre i fremtiden.

 

Betsafe bliver en af de fire hovedsponsorer for Superligaen samt hovedsponsor for Betsafeligaen (1. Division) fra forårssæsonen 2012.

Betsafe har fået licens til at indtræde på de danske marked med virkning fra 1. januar 2012, når den nye spillelov træder i kraft.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen FCKFC