Pokalderby i Brøndby d. 28/11 kl. 20.30

Turinfo 15. Nov 2012

Bemærk tidspunktet er ændret...

Kun kort tid efter den fantastiske 1-0 sejr i Parken over rivalerne fra Brøndby, er det nu igen blevet tid til Derby! Denne gang gælder det pokalturneringen, og kampen spilles på udebane i Brøndby d. 28/11 kl. 20.30. Kampen er om muligt endnu vigtigere end det sidste Derby, både for F.C. København og for vores forsvar af pokaltitlen, men også for vores rivaler, der kun har denne turnering som eneste mulighed for bare lidt succes i denne sæson. Det er derfor altafgørende, at vi kan give spillerne den bedst mulige opbakning på Brøndby Stadion.

Vi opfordrer derfor alle til - i fællesskab med deres medfans - at tage denne korte tur vestpå, så vi sammen kan sikrer os endnu en Derbysejr!

Alle FCK-fans inviteres derfor til fælles optakt på Hovedbanegården (O'Learys) fra kl. 17.00, hvorfra vi sammen vil køre med særtog til Glostrup St. Toget vil afgå præcist kl. 18.54 og kører uden stop derud. Vi opfordrer derfor ALLE, der skal med toget til at indfinde sig i god tid på Hovedbanen - og gerne senest 18.45 - for at undgå unødig kaos. Fra Glostrup St. vil vi i fællesskab gå mod stadion, uden unødige stop, så vi alle kan nå at være på tribunen, når spillerne løber på banen. På samme måde vil umiddelbart efter kampen, i fællesskab, gå tilbage til Glostrup St., hvor vi igen tager særtog tilbage til København. 

Vi er desuden blevet oplyst fra Brøndbys side, at portene vil være åbne, når vi ankommer til stadion. Vi skulle derfor gerne undgå de sædvanlige trange kår vi før er blevet budt ved indgangen til stadion. 

Billetsalget er allerede startet, og en billet koster kun 80 kr, og kan købes i FCK Megastore. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at bruge sin onsdag aften på at støtte spillerne i denne vigtige kamp!

Mvh.
FCKFC & Sektion 12