PARKEN bag facaden

PARKEN bag facaden
Arrangementer 6. Jun 2012

Nu er der mulighed for rundvisning til en yderst god pris.

Interesserer du dig for fodbold, koncerter og kultur? Så brug en time og oplev hele Danmarks nationalstadion PARKEN bag facaden på en stemningsfyldt rundvisning PARKEN BAG FACADEN

 

Turen begynder i PARKENs reception, hvor guiden byder velkommen. Herefter går turen blandt andet gennem den gamle spillertunnel, landsholdets og F.C. Københavns omklædningsrum, langs Danmarks dyreste græsplæne, op til de eksklusive VIP-områder, alt imens du vil få fortalt spændende og sjove anekdoter fra Idrætsparken og PARKENs 101 år lange historie. På den guidede tur oplever du alt det, som du ikke har mulighed for at se som almindelig tilskuer. Rundvisningen er af cirka en times tid varighed og slutter ved F.C. København Mega-Store, hvor guiden siger tak for i dag. Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Rundvisningerne afholdes hver tirsdag og torsdags henholdsvis kl. 11.00 og 13.00 i perioden tirsdag den 10. juli til og med torsdag den 9. august.

 

Prisen er kr. 60,- for voksne og kr. 30,- for børn til og med 14 år. Tilmelding og betaling sker i PARKENs reception, Per Henriks Lings Allé 2, 2100 København ø, den pågældende dag og tidspunkt. Mød gerne op i god tid inden rundvisningens begyndelse.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i PARKEN.