Orientering fra tur-udvalget

Orientering fra tur-udvalget
Turinfo 30. Mar 2011

Vedr. Chelsea-turen

Efter et par henvendelser om uheldige oplevelser på Fanklubbens tur til Chelsea, har turudvalget valgt at samle guider, samt afholde møde med vores samarbejdspartner på disse ture, for at rode bod på hændelserne.

 

 

Fanklubben havde lavet aftale om et par barer på Earls Court der angiveligt skulle have åbent fra kl. 10.00, af det engelske politi, som ønskede os samlet for at undgå ballade og dette efterkom vi naturligvis. Meget beklageligt havde baren hverken åbent ved ankomst, eller plads og kapacitet til alle de medrejsende fans.

 

 

 

Vi er naturligvis meget kede af at sætte en masse fans af, i håb om at komme ind på det fælles mødested, men i stedet bliver mødt af lukkede døre. Vi håber dog at alle alligevel fandt et sted at slukke tørsten og få lidt at spise, indtil barene åbnede på Earls Court.

Ligeledes er vi meget kede af den snørklede vej, ligeledes anvist af det engelske politi, alle skulle igennem for at komme hen til busserne efter kampen. Desværre er det suverænt  det lokale politi der beslutter hvor busser, privat biler mm. skal parkeres.

Der skal ikke herske nogen tvivl om at fanklubben helst opsamlede alle medrejsende foran døren, for at gøre turene så bekvemme som muligt.

 


 

Derudover havde nogle medrejsende en dårlig oplevelse med et par Chelsea fans der kom ud fra pubberne og opførte sig ubehageligt over for flere af vores medlemmer. Vi har et rigtig godt samarbejde med det danske politi, som også var tilstede i London. De samler tilbagemeldinger om vores oplevelser, og giver ris og ros videre til det engelske politi. Så forhåbentlig sker der ikke noget lignende for de næste der gæster byen.

Turudvalget vil i fremtiden have de forskellige tilbagemeldinger in mente når turene arrangeres og også fremadrettet gøre vores bedste for at optimere og forbedre turene.
Vi håber at de fleste medlemmer trods alt havde en god, og at I også en anden gang ønsker at tage med os ud og støtte drengene.

På vegne af
FCKFC, Turudvalget