Nyt PA-anlæg på Sektion 12

Klubsamarbejde 28. Apr 2013

 

Nyt PA-anlæg på Sektion 12

 

B-tribunen i Parken, bedre kendt som Sektion 12, har det seneste halve års tid været inde i en rivende udvikling. En udvikling, der ikke mindst har været ansporet af det nye fansamarbejde mellem FCK, FCKFC og Sektion 12.

 

Efter at flere og flere fans er begyndt at komme på Sektion 12, er capo'ernes arbejde med at nå ud til alle på tribunen også blevet mere vanskeligt. Især har det ofte været svært for folk, der står helt oppe bag eller ude i sidder, at høre hvad capo'erne siger, og dermed har stemningen også lidt en smule under det, i de områder.

 

Derfor har FCKFC, efter ønske fra Sektion 12, været med til finansiere et nyt PA-anlæg til Sektion 12, så den gode stemning kan blive endnu bedre.

 

Om det nye PA-anlæg siger Nøhr, der er capo på Sektion 12: ”Først og fremmest kræver det lige lidt tid at få anlægget indstillet ordentligt. Det skal ikke være for højt eller for lavt, og vi capo'er skal nok også lige vende os til den nye teknik. Vi kommer nok først til at se, hvad det rigtig kan gøre om nogle kampe. Fremadrettet bliver det med det nye anlæg væsentligt nemmere at høre, hvad der sker nede fra capotårnet, og instrukser til tifo eller anden informationer, vil komme langt bedre igennem. Og så forventer jeg jo selvfølgelig også, at stemningen får et ekstra hak opad, især til de store kampe, hvor der er mange mennesker på tribunerne.”

 

FCKFC har støttet dette projekt, fordi det er vores håb og forventning, at det ny PA-anlæg ikke bare højner stemningen på Sektion 12, men i hele Parken, og ikke mindst gør samspillet mellem Sektion 12 og Nedre C bedre.

 

Det nye anlæg kommer første gang i brug til dagens kamp mod AGF, og når det er endeligt indstillet og kørt ind, vil det forhåbentlig komme til sin fulde ret i den nye sæson.