Nyt om Champions League turene

Nyt om Champions League turene
ChL 2016/2017 21. Sep 2016

Vi får rigtig mange henvendelser omkring turene til Champions League og vi arbejder i døgndrift for at besvare mails og beskeder.

Det er dejligt at der er så stor interesse for turene og vi vil gerne sende så mange af sted som muligt.

Mange af henvendelserne er dog de samme, og vi håber at denne information vil kunne svare på nogle af spørgsmålene.

Leicester-turen

Der er stadig drøn på salget af turen til Leicester. Det er rigtig dejligt, og vi er nu rykket op i et større fly, så der er stadig pladser, hvis du ønsker en let og hurtig tur med ægte Champions League stemning til Leicester.

Vores fly flyver til og fra East Midlands lufthavnen, der ligger tæt på Leicester. I første omgang er det også udelukkende her vi har bustransfer til og fra, og transporten er forbeholdt de fans der tager turen med os.

Da turen ligger i efterårsferien er der mange der tager turen på egen hånd. Dog har de fleste valgt at feriere i London og transporten fra London til Leicester og retur har vist sig at være både indviklet og dyr.

Derfor har vi selvfølgelig arrangeret busser, der kører fra London til Leicester. Busserne kører centralt fra Victoria Station kl. 10.00 og man forventer de er i Leicester ca. kl. 13.00, hvor tiden inden kampen kan bruges sammen med de øvrige medrejsende fans.

Busserne venter efter kampen foran King Power Stadium og returnerer til London direkte herefter.

Vi skal nok finde et egnet mødested i Leicester. Dette melder vi ud, når vi nærmer os kampen.

Brugge

Vi har endelig fået arrangeret en bustur til Brugge, så nu har du muligheden for at rejse med Fan Clubben med enten fly eller bus.

Flyturen er som altid en endagstur, hvor der rejses ud om morgenen og hjem om aftenen. Prisen for turen er 2700 kr. for medlemmer og inkluderer flytransport t/r, bustransfer til og fra Brugge samt billet til kampen.

Busturen koster 1500 kr. for medlemmer og inkluderer bustransport t/r samt billet til kampen. Bussen kører d. 6. dec. kl. 20.00 fra Øster Alle og forventes fremme d. 7. dec. kl. 10.00. 

Bussen kører over Fyn og krydser grænsen i Jylland, så hvis man ønsker at stige på bussen et sted på ruten, så kan dette sagtens arrangeres. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Du må simpelthen ikke gå glip af en hyggelig decembertur til Brugge.

Generelt om vores ture

Vi kan ikke hamle op med lavpris flyselskaber, men til gengæld kan vi tilbyde en færdig tur, hvor du ikke selv skal røre en finger og der dukker ingen pludselige ekstra udgifter op i forbindelse med rejsen.

Vi sørger altid for at vores fly flyver til de nærmeste lufthavne, og der er ALTID transfer til og fra lufthavnen inkluderet i prisen.

Man behøver kun at tage en enkelt dag fri fra arbejde eller skole, da vores fly flyver ud tidligt om morgenen og retur til København direkte efter kampen.

Desuden er billetten til kampen også inkluderet i prisen, så dette skal du heller ikke spekulere på.

Du skal dog have AWAY-kort for at benytte billetterne der er inkluderet i prisen, da de gælder til fanafsnittet. 

AWAY-kortet er en sikkerhed F.C. København har indført for at mindske og kontrollere eventuel ballade på afsnittet.

Har du ikke et AWAY-kort, så kan det bestilles her.

Du kan sagtens købe turen til medlemspris hvis du samtidig melder dig ind i Fan Clubben. Du kan melde dig ind her.

Vil du købe turen med det samme og har du ikke nået at modtage dit medlemsnummer, så skriver du blot ´NY´i feltet hvor der bedes om medlemsnummer.

Vi sælger KUN de samlede ture.

Vi har desværre ingen løssalgs billetter på hånden. Løssalgs billetterne til udebanekampene vil blive solgt fra Fanshoppen og information omkring salget vil ske på fck.dk så snart dette er fastlagt.

 

Har man stadig spørgsmål, er man selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os.