Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen
Turinfo 8. Maj 2010

Som beskrevet i Brølet nr. 65 som udkommer i disse dage, er hermed fremtidsplaner for FCKFC.

Som beskrevet i Brølet nr. 65 som udkommer i disse dage, er hermed fremtidsplaner for FCKFC.

 

Langt større aktivering af foreningens medlemmer til arrangementer, i de forskellige udvalg og til F.C. Københavns kampe.

Eksempelvis maledage i Tifo-udvalget hvor det er muligt at lave sit eget flag. Denne vil blive afholdt i September måned, mere info vil følge her på siden, facebook og sidelinien.

 

Flere fans til F.C. Københavns udebanekampe i Danmark og Europa.

Tre-turs tilbud som allerede er til salg på fckfc.dk samt at målet for fckfc er at, sende minimum en bus af sted til samtlige europa cup kampe på udebane. FCKFC har i den forbindelse afsat et stort 6-cifret beløb til afvikling af disse ture.

 

Flere deltagende i De Unge Løvers arrangementer.

De Unge Løver vil tiltrække flere børn til div. arrangementer. Dette vil ske bruge af flyvers, plakter mv. Som i den kommende tid til værende synlige til de forskellige kampe i parken.

 

Større synlighed og mere åbenhed bla. via de tilgængelige sociale medier og ved udnyttelse af foreningens nye lokaler.

Fan club kontoret er åbent for besøgende i dagtimerne på alle hverdage fra 10 - 15. På kampdage er kontoret åbent fra 2 timer før kampstart. FCKFC vil i fremtiden sørge for at informere via egen hjemmeside, sidelinien, facebook, storskærmen til kampe i Parken og fck.dk når dette er muligt.

 

Dette er de foreløbige planer for denne nærmeste fremtid. Vi vil løbende evaluere på disse tiltag og forsøge at optimere disse og tilføje endnu flere, til størst glæde for alle medlemmer.

 

Har du forslag eller ideer til den fremtidige udvikling af foreningen, er du velkommen til at præsentere bestyrelsen for dine tanker og ideer ved at skrive til bestyrelsen på: bestyrelse@fckfc.dk

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i F.C. København Fan Club