Nye t-shirts med vigtigt budskab

FCKFC 14. Sep 2022

Fodboldfans er generelt fredelige mennesker og den vold, utryghed og uro, der har har trukket overskrifter den seneste tid, skal stoppes.

Vi kan ikke understrege nok, at fodbolden skal være en fredelig og tryg begivenhed, og hele familien skal kunne tage på stadion uden at frygte for sin sikkerhed eller blive sat i bås med folk, der begår vold og hærværk til fodboldkampe. Det er noget vi i FCKFC har kæmpet for i mange år og fortsat kæmper for.

 

Det store flertal af os fans kommer for fodbolden, og det er os, der skal stå sammen nu og vise, at de få ikke skal ødelægge det for os andre.

 

Vi har i F.C. København Fan Club fået lavet 3 forskellige t-shirts, der samlet udgør et fælles opråb: Vi er ganske almindelige fans, der elsker F.C. København og fodbolden, og gerne vil have lov til at støtte vores hold på stadion.

 

Vi ved godt, at 3 t-shirts ikke ændrer verdensbilledet natten over, men det er vores håb, at vi ved fælles hjælp kan give fodbolden og fodboldens fans det positive ry og rygte som størstedelen af os fortjener.

 

For hver solgt t-shirt donérer vi 50 kr. til DFF (Danske Fodboldfans), der er en paraplyorganisation for alle danske fodboldfans, som samler fans på tværs af klubfarver og hver eneste dag kæmper for bedre vilkår og rettigheder for fodboldens fans. DFF’s arbejde er enormt vigtigt og afgørende, hvis vi sammen skal gøre en forskel.

 

De tre t-shirts koster 150,- pr. stk. og kan købes i Fanklubbens bod ved C 14 i forbindelse med kampen i dag.

 

Du kan desuden købe de nye t-shirts her - Køb t-shirt