Nedre C logo

Fra bestyrelsen 27. Aug 2018

Så du det nye flotte Nedre C logo i forbindelse med SønderjyskE kampen?

Det var ikke kun creperullerne der blev luftet i søndags i forbindelse med Nedre C-dagen. Et spritnyt Nedre C logo blev også luftet for første gang i Parken.

Logoet har været længe under vejs, og sammen med et bredt udsnit af fans der har stået på Nedre C i mange år, blev logoet udvalgt blandt 4 stærke kandidater.

Flag, bannere, creperuller og logo er kun starten på nye tiltag, som skal løfte Nedre C og bidrage til at gøre stemningen og det unikke fælleskab på Nedre C endnu bedre.

Det er ikke tanken at Nedre C skal være en kopi af Sektion 12, for der skal være plads til at gå til fodbold på hver sin måde, men det er tanken, at bringe lidt af magien tilbage på den legendariske tribune.

Vi håber, at alle jer der hører til på Nedre C vil tage godt imod initiativet, og vi er selvfølgelig også meget interesserede i at høre fra dig, hvis du står på Nedre C og går rundt med gode idéer der kan gøre oplevelsen på Nedre C endnu bedre. 

Vi kan altid kontaktes på info@fckfc.dk

Fik du ikke købt én af de nye t-shirts, der også blev præsenteret for første gang i søndags, så kan de købes i vores onlineshop lige her