Malmø FF Support Cup

Arrangementer 15. Maj 2009

Så er FCKFC endnu en gang inviteret til Malmø FF Support Cup.

 I år bliver det afholdt i weekenden den 27-28 juni 2009. Det er som sædvanlig på Limhamnsfältets grusbaner lidt udenfor Malmø. Niveauet svinger meget med modstandere, så alle har mulighed for at være med.

Vi har tilmeldt 1 hold indtil videre, da de sidste års erfaring siger at mange gerne vil tilmelde sig, men vi alligevel altid ender op med at mangle spillere til sidst. Skulle det ske at tilmeldingen er vanvittig og vi får brug for et ekstra hold, så er det reserveret til os. Men vi lægger ud med 1 hold, hvor vi skal bruge 10 spillere. Arrangementet er kun for medlemmer af FCKFC

Der vil, som de andre år, være forskellige konkurrencer, heriblandt øl drikke konkurrence, som vi endnu ikke har formået at slå Svensken i, men lad os prøve at gøre endnu et forsøg.

Vi tager af sted lørdag morgen og forventer at komme hjem i løbet af søndagen alt efter hvordan det går holdet/holdene. Overnatning foregår i telt ved banerne, så husk telt.

Deltagelsen er gratis, men der må beregnes udgifter til forplejning de 2 dage som stævnet varer. Der vil være salg af mad og drikke på stedet. Ud og hjemtransport udgifter bliver dækket af FCKFC.

 

Du skal oplyse: Navn, FCKFC medlemsnummer, alder, favorit spilleplads samt telefonnummer.

Har du nogle spørgsmål til ovennævnte arrangement er du velkommen til at sende en på ovenstående mail.