Malmø FF Support Cup

Arrangementer 18. Feb 2008

Afholdes den 27-29. juni

Så er det igen blevet tid til at komme i træning til dette års Malmø FF Support Cup som i år afholdes den 27-29. juni. Det er som sædvanlig på Limhamnsfältets grusbaner lidt udenfor Malmø.

Vi stiller i år igen op med 2 hold. Der skal derfor bruges ca. 20 spillere. 10 på hvert hold. Niveauet svinger meget på modstandere, så alle har mulighed for at være med.

Det er en turnering for fans i Europa. Der spilles 7-mands fodbold på grus. Det er et rigtig hyggeligt arrangement med deltagelse fra Sverige, Danmark, Norge og Polen for 2 år siden. MFF Support var desværre nødt til at aflyse turneringen sidste år, da All-Svenskan stadig var i gang.

Der vil, som de andre år, være forskellige konkurrencer, heriblandt øl drikke konkurrence, som vi endnu ikke har formået at slå Svensken i, men lad os endelig gøre et forsøg.

Vi tager af sted lørdag morgen og forventer at komme hjem i løbet af søndagen alt efter hvordan det går holdene. Overnatning foregår i telt ved banerne, så husk telt.

Deltagelsen er gratis, men der beregnes udgifter til forplejning de 2 dage som stævnet vare. Der vil være salg af mad og drikke på stedet. Ud og hjemtransport afholdes af FCKFC.

Hvis dette har din interesse skal du sende en mail til Henrik Månsson på: mffcup@valbygaarden.dk

Du skal oplyse: Navn, FCKFC medlemsnummer, alder, favorit spilleplads samt telefonnummer.

Har du nogle spørgsmål til ovennævnte arrangement er du velkommen til at kontakte mig på ovenstående mail.

Med venlig hilsen
Henrik Månsson<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />