Kom med De Unge Løver til juletræsfest

De Unge Løver 19. Nov 2006

Ekstra billetter til juletræsfesten.

Søndag den 17. december 2006 kl. 12.00-15.00 vil der i Sportscafeen være en god mulighed for rigtigt at slappe af og hygge sig sammen til De unge Løvers årlige juletræsfest.

Traditionen tro skal vi sammen danse om det store juletræ med FCK's maskot, Løven LEO. Vi skal også møde julemanden og hans familie. Vi skal spise æbleskiver, drikke en sodavand og derudover vil der være mulighed for at købe øl, glögg og sodavand til rimelige priser.

Der vil være masser af muligheder for at hygge sig, og vise sine kreative evner ved de mange forskellige aktivitetsboder der vil være opstillet, det er kun fantasien der sætter grænser.

Julegaver og slikposer hører også en rigtig jul til, og vores juletræsfest er ingen undtagelse fra denne regel, så derfor vil du selvfølgelig ikke blive snydt for nogen af delene.

Vi kan desværre ikke garantere at spillerne kan komme, da de har juleferie.

 

Alle børn der deltager skal være medlem i De unge Løve eller Teenløverne. Er dit barn ikke medlem, kan du melde ham/hende ind her. Hvis i melder barnet ind på samme bestilling, kan de sagtens deltage i festen.

 

Sidste frist for at købe billetter er den 10. december.

 

Prisen:

DUL/Teen 70 kr.

Voksne 60 kr.

Billetterne kan købes følgende steder:

I Super Shoppen, undtaget på kampdage.

I Fan Club boden til hjemmekampe.

I DUL boden på familietribunen - dog kun op til 35 min. før kampstart.