Kandidat til FCKFCs bestyrelse

Generalforsamling 18. Jan 2007

Så har vi fået vores første kandidat til de ledige bestyrelsesposter ved den kommende generalforsamling.

Jeg hedder Christian Vistrup, er født d. 6. november 1983 i Albertslund, men opvokset i Vordingborg på Sydsjælland. I sommeren 2003 blev jeg HTX student, og flyttede derefter til Esbjerg, hvor jeg stod i lære som maskinsnedker, hvilket jeg i dag er udlært, og arbejder som.

I December 2006 vendte jeg atter tilbage til Sjælland og bor i dag igen i Vordingborg.

I min fritid har jeg beskæftiget mig med lidt af hvert. Jeg har førhen deltaget i en del forskelligt foreningsarbejde, og har prøvet kræfter med, hverv bl.a. som formand, kassere, samt menigt bestyrelsesmedlem og suppleant i disse sammenhænge.

Derudover var jeg i en årrække fodbolddommer, foruden det at jeg selv spiller fodbold, og løber en del.
 

Min største interesse er dog kærligheden for selve fodboldspillet og ikke mindst F.C. København. Jeg har fulgt FCK en del i min tid i Jylland, men glæder mig over atter at være tilbage på øen så jeg får mulighed for at følge holdet endnu oftere og tættere.

 

Jeg har i det seneste halve år gået med lysten til på et tidspunkt at komme i bestyrelsen for FCKFC og da jeg på hjemmesiden så, at man søgte kandidater til bestyrelsen, tænkte jeg at dette måtte være chancen.
 

Jeg stiller op som bestyrelsesmedlem da jeg er meget interesseret i at lære hele fan kulturen og arbejdet omkring denne bedre at kende, mest af alt håber jeg dog på at jeg kan være med til at fastholde og finde på nye tiltag samt arrangementer der alle skal gøre det fortsat attraktivt at være medlem af Danmarks største og Bedste fanklub.

Jeg både tror og håber på at jeg kan bruge en del af mine erfaringer fra andre foreninger i et evt. bestyrelses arbejde i fanklubben.
 

Og min nuværende bopælsstatus og afslutningen på min læretid har gjort at jeg nu føler at have tid til at lægge masser af kræfter og energi i arbejdet.

 

Med venlig hilsen

 

Christian Vistrup