Information om Champions League turene

Information om Champions League turene
ChL 2016/2017 29. Aug 2016

Vi får rigtig mange henvendelser omkring turene til Champions League og vi arbejder i døgndrift for at besvare mails og beskeder.

Det er dejligt at der er så stor interesse for turene og vi vil gerne sende så mange af sted som muligt.

Mange af henvendelserne er dog de samme, og vi håber at denne information vil kunne svare på nogle af spørgsmålene.

Porto-turen

Vi modtog rigtig mange henvendelser omkring turen til Porto, derfor var vi også optimistiske da vi satte turen til salg. Da vi er tæt på turen til Porto, var det svært for os at finde en ordentlig pris på fly, så vi satsede og prøvede at sælge turen til en god pris, der kun var mulig hvis flyet blev fuldstændig udsolgt.Vi kunne dog hurtigt erfare, at vi slet ikke solgte pladser nok til at det nogensinde ville kunne forsvares økonomisk at sende flyet på vingerne. Derfor valgte vi at aflyse det, på trods af, at der stadig er en uges tid at sælge turen. Vi valgte desuden at aflyse tidligt, for at give de der allerede havde købt turen mulighed for at finde alternative måder at komme til Porto.

Vi er selvfølgelig kede af at vi må aflyse, men håber, at de der gerne vil af sted finder andre måder at rejse til Porto på.

Leicester-turen

Modsat turen til Porto, så er der drøn på salget af turen til Leicester. Det er rigtig dejligt, og vi kan nu garantere at denne tur ikke bliver aflyst. Hvis du har planer om at tage vores tur til Leicester, så køb den hellere med det samme, da det ikke er sikkert vi kan få et større fly.

Der er MANGE, der selv tager turen til London, og der bliver med sikkerhed rift om de få løssalgsbilletter der kommer i salg. Vil du være sikker på at have billet til kampen, så kan vi kun anbefale at du køber den samlede tur gennem os.

Vores fly flyver til og fra East Midlands lufthavnen, der ligger tæt på Leicester. I første omgang er det også udelukkende her vi har bustransfer til og fra, og transporten er forbeholdt de fans der tager turen med os.

Brugge

Vi har endelig nyt om turen til Brugge. 

Vi har netop fået de sidste detaljer på plads og kan nu tilbyde en flytur til Brugge. Prisen for turen er 2700 kr. for medlemmer og inkluderer flytransport t/r, bustransfer til og fra Brugge samt billet til kampen.

Turen er som altid en endags-tur.

Vi ved endnu ikke, om vi også laver en tur med bus.Vi forhandler selvfølgelig løbende om priser, og kan vi lave en fornuftig pris, så sender vi selvfølgelig også en bus.

Du må simpelthen ikke gå glip af en hyggelig decembertur til Brugge.

Generelt om vores ture

Vi kan ikke hamle op med lavpris flyselskaber, men til gengæld kan vi tilbyde en færdig tur, hvor du ikke selv skal røre en finger og der dukker ingen pludselige ekstra udgifter op i forbindelse med rejsen.

Vi sørger altid for at vores fly flyver til de nærmeste lufthavne, og der er ALTID transfer til og fra lufthavnen inkluderet i prisen.

Man behøver kun at tage en enkelt dag fri fra arbejde eller skole, da vores fly flyver ud tidligt om morgenen og retur til København direkte efter kampen.

Desuden er billetten til kampen også inkluderet i prisen, så dette skal du heller ikke spekulere på.

Du skal dog have AWAY-kort for at benytte billetterne der er inkluderet i prisen, da de gælder til fanafsnittet. 

AWAY-kortet er en sikkerhed F.C. København har indført for at mindske og kontrollere eventuel ballade på afsnittet.

Har du ikke et AWAY-kort, så kan det bestilles her.

Du kan sagtens købe turen til medlemspris hvis du samtidig melder dig ind i Fan Clubben. Du kan melde dig ind her.

Vil du købe turen med det samme og har du ikke nået at modtage dit medlemsnummer, så skriver du blot ´NY´i feltet hvor der bedes om medlemsnummer.

Vi sælger KUN de samlede ture.

Vi har desværre ingen løssalgs billetter på hånden. Løssalgs billetterne til udebanekampene vil blive solgt fra Fanshoppen og information omkring salget vil ske på fck.dk så snart dette er fastlagt.

 

Har man stadig spørgsmål, er man selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os.