Information om Benfica-turen

Turinfo 17. Nov 2006

Skal du med FCKFC til Lissabon og kampen mod Benfica er det her det sner.

 

 Vi mødes i Kastrup lufthavn (udenrigshallen) terminal 2 senest kl. 07.30 kom gerne før.

 

kl. 07.00  Starter check in - kig efter dit fly nr. på tavlerne. På tavlerne kan du også se hvilken check in skranke du skal henvende dig ved.

Kl. 09.00  Afgår fly1 nr.: NB 1247 (Sterling) fra Kastrup. Hjem hedder det: NB 1248

 

Praktisk info vedr. afrejse:

I lufthavnen checker du ind på dit pas samt, ordrebekræftelse og medlemskort (hvis du er medlem).

Har du ikke medlemskort eller ordrebekræftelse checker du udelukkende ind på dit pas. Dette skal ikke være en opfordring til, at du lader være med at medbringe medlemskort og ordrebekræftelse.

 

Du skal vide at det ikke er tilladt at møde op i Benfica udstyr. Du vil hverken komme om bord på flyet eller komme ind på stadion, hvis du er iført vores modstanders trøje eller andet merchandise. Vi tager dette meget alvorligt, og sker der alligevel brud på denne regel, vil vi kunne nægte adgang til flyet på hjemturen.

 

Vi har gjort vores bedste, for at imødekomme alles ønsker om placering i flyet. Der er dog ingen garanti for at alles ønsker er opfyldt.

 

I flyet får du udleveret et armbånd. Dette armbånd skal du bære hele dagen, da det er dit adgangsbevis til bustransporten.

 

kl. 11.45 (lokal tid) Lander flyet i Lissabon. Derefter kører vi i busser ud til Pubben Hard Rock Café i centrum af byen.

kl.  17.30 Afgang fra Hard Rock Café.

 

Praktisk info vedr. Estádio da Luz:

Vi kører samlet i busser til Estadio da Luz. Fodboldbilletten får du udleveret i flyet af guiderne.

Du bliver ikke lukket ind på stadion hvis du er synligt beruset, så hold lidt igen med de kolde varer.

 

Praktisk info til hjemrejse:

Når kampen er slut, bliver vi formentligt holdt inde på stadion en rum tid. Vi ved ikke hvor længe, da det kan veksle alt efter resultat, og stemning generelt. Der er dog ikke tale om flere timer. Så snart vi bliver lukket ud fra stadion, bliver vi fyldt i busserne der kører direkte til lufthavnen. Herfra flyver vi så snart vi har tilladelse dertil. Der bliver altså ikke tale om overnatning, selv om det muligvis bliver en sen hjemkomst.

Så derfor kender vi ikke det præcise hjemrejsetidspunkt.

 

 

Vi glæder os til at se jer, og ønsker alle en rigtig fed tur!!!

 

F.C. København Fan Club