Info om derbyweekenden

Info om derbyweekenden
Turinfo 14. Nov 2011

Festlig weekend med dine medfans.

Den kommende weekend vil ikke være som en sædvanlig derbyweekend. Som de fleste ved skal vi ikke til fodbold søndag, og derfor har FCKFC og Urban Crew som lovet i fællesskab sørget for at der stadig bliver arrangementer for de mange FCKfans der støtter op om protesten.
 
Lørdag - Opvarmningsfest:
Lørdag aften inviterer vil der være fest på Central Park (hjørnet af B og C tribunen). Det vil her være muligt at hygge sig med sine medfans, snakke om morgendagens kamp og ikke mindst få en enkelt til at dulme nerverne. Vi håber derfor alle der har mulighed for det vil dukke op og få en hyggelig og festlig aften i fællesskab med ligesindede! Dørene åbner kl. 20. Der vil være fadøl til 35 kr og shots til 10 kr stk.
 
Søndag - Derbydag:
Her har FCKFC og Urban Crew lavet en helt speciel aftale om et unikt storskærmsarrangement på Lions & Barrels. L&B åbner op for deres ekstra lokaler så der vil være plads til 800 gæster i alt. Vi kan allerede nu garantere at stemningen bliver høj når vi er mange hundrede FCK fans samlet og nettet gentagne gange blafrer bag Tørnæs. Fadøl koster 30 kr hele dagen og du kan få 10 shots for 100 kr. Dørene åbner kl. 11.00. 
 
Til sidst skal det nævnes at vi, som alle andre, finder det meget beklageligt at spillerne blive taget til gidsler i denne protest. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at vi vil informere spillerne så de er fuldstændigt klar over hvad der foregår for tiden. Der har ligeledes været meget snak omkring hvorvidt det var en god idé at tage til spillernes sidste træning inden kampen. Vi har efter dialog mellem FCKFC, Urban Crew og FCK dog valgt ikke at tage til træningen denne gang da forholdene på træningsanlægget simpelthen ikke er til 500+ fans. Der arbejdes dog på en alternativ måde at vise spillerne vores støtte. Hold derfor øje med www.fckfc.dk og www.sidelinien.dk for evt. ændringer i programmet for weekenden.
 
FCKFC