Hvem er verdens bedste til FIFA 07?

Arrangementer 17. Nov 2006

Dette er sæsonen! Lørdag den 18. november afholdes den danske afdeling, af FIFA Interactive World Cup 2006.

Turneringen i København er den danske kvalifikationsturnering, hvor de 4 bedste FIFA 07 spillere skal repræsentere Danmark ved finalestævnet i Amsterdam den 9. december.

Lørdag d. 18. november giver EA SPORTS™, XBOX® 360 og FIFA dig muligheden for at vise, at du er verdens bedste til FIFA 07. I Øksnehallen i København afholdes den danske kvalifikation i FIFA Interactive World Cup 2006, og den afgør, hvilke fire hardcore FIFA 07 spillere, der skal forsvare Danmarks ære ved finalestævnet i den ultra cool Westergasfabriek lige uden for Amsterdam, den 9. december.

Spillerne kæmper desuden om at vinde en XBOX® 360 konsol, og FIFA 07 spillet til samme konsol.

En verdensomspændende begivenhed

Ud over den danske kvalifikationsturnering afholdes der turneringer i Tyskland, Ungarn, Sydafrika, Spanien og Brasilien, som alle giver adgang til hovedfinalen i Holland, så der venter de danske vindere hård modstand i kampen om at blive verdens bedste til FIFA 07.

Vinderen af den store finale i Amsterdam kan kalde sig ”The FIFA Interactive World Player 2006”, og vil blive hædret i forbindelse med FIFA's officielle spillerkåring i Zürich i Schweiz. Her vil vinderen få overrakt sit trofæ under overværelse af stjerner fra fodboldens virkelige verden, blandt andre Ronaldinho og Wayne Rooney.

Der er kun få pladser, så køb din billet nu.

Kvalifikationsturneringen i København har plads til 256 deltagere, og vil blive afviklet i 2 moduler med kampe som afvikles efter knock-out princippet. Dette betyder at hvert modul omhandler 128 spillere som sættes op i 64 knock-out kampe. Er der ledige pladser i modul 2 vil de spillere som er blevet slået ud i modul 1 kunne overføres til modul 2 og dermed have endnu en chance.

Alle deltagere får udover deltagelse i FIFA turneringen en EA SPORTS cap, forfriskninger samt superunderholdning i form af DJ, Stand-up og SAS ligaspillere, og for deltagere som kommer fra Jylland, vil der mod forevisning af gyldig billet være mulighed for nedslag i transporten med DSB Wilcard (mere information om dette følger på www.ea.dk). Billetprisen inkluderer desuden entre til selve D3-spilmessen (normalpris 80,- kr.).

Der er udstedt 256 billetter som kan købes på www.billetlugen.dk
til en pris af 60,- kr. inklusiv gebyr. I prisen er inkluderet en EA SPORTS CAP, forfriskninger samt entré til D3 messen i ØksneHallen.

Info om turneringen:

Dato: 18. november fra kl. 10.30-17.00
Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V
Pris:  50 kr. (inkl. gebyr)
Billetter: www.billetlugen.dk