Hård straf for episoderne i Brøndby

Fra bestyrelsen 22. Aug 2017

F.C. København har i dag fået straffen fra Fodboldens Disciplinærinstans efter den ballade, der opstod ved kampen i Brøndby. 

En bøde på 150.000 kr. samt to hjemmekampe, der skal spilles uden tilskuere – i form af kampen mod FCM d. 8. september og den kommende kamp mod Brøndby i november.

Hos F.C. København Fan Club mener vi, at der bør være en konsekvens efter episoderne i Brøndby, og accepterer derfor også, at man fra Fodboldens Disciplinærinstans' side vælger at straffe F.C. København, men vi mener samtidig, at Fodboldens Disciplinærinstans' straf er yderst hård i forhold til, hvilke domme man tidligere har afsagt ved lignende episoder, ligesom vi ikke ser kollektiv straf som vejen frem.

Vi er mange tusinde fans, der sagtens kan finde ud af at støtte F.C. København på en fredelig og ordentlig måde, og det er slet ikke rimeligt, at vi ikke kan få lov til at bakke vores hold op på grund af et fåtal.

Vi er derfor glade for F.C. Københavns beslutning om at anke dommen, og håber at man genovervejer rimeligheden i den nuværende straf.