Gratis busser til FCM

Gratis busser til FCM
Turinfo 5. Feb 2016

Information om turen til den udsatte topkamp i Herning mod FC Midtjylland

F.C. København viste kort efter den aflyste kamp i Herning, at klubben virkelig sætter pris på deres mange trofaste fans. D. 30. november meddelte klubben nemlig, at de betaler busturen til Herning for de mange fans, der rejste forgæves til den aflyste topkamp i efteråret!

Var du blandt dem der tog turen i november, så har du nu mulighed for at komme gratis med bussen til Herning, der er blevet fastlagt til torsdag d. 3 marts kl. 20.

Busserne vil afgå fra Parken kl. 14.00, men da det kræver et stort administrativt arbejde inden afgang, er det vigtigt du har mulighed for at komme i rigtig god tid. Det vil ikke være muligt, at blive samlet op andre steder end i Parken.

1. Deltog du i enten FCKFC eller Sektion12s bustur i november og ønsker du at deltage i den gratis bustur d. 3. marts?

Rejste du med FCKFC sender du en mail til info@fckfc.dk med dit navn, ordrenummer, mailadresse og evt. medlemsnummer og bekræft, at du gerne vil have en plads i bussen til Herning.

Rejste du med Sektion 12 så send en besked på facebook (Sektion 12 bussen) eller til mailen: tur@s12.dk med dit tilmeldingsnummer og bekræft, at du gerne vil have en plads i bussen til Herning.

DEADLINE FOR TILMELDING TIL DE GRATIS BUSSER ER FREDAG D. 12. FEBRUAR! 

2. Har du en billet til kampen i november, men har du ikke mulighed for at deltage d. 3 marts?

I så fald skal du skynde dig, at få din billet refunderet hos FCM eller give billetten videre til en medfan, der har mulighed for at tage af sted.

3. Har du en billet til kampen i november ,og tager du turen til Herning igen d. 3. marts?

Billetten kan sagtens genbruges, så sørg for at komme af sted hvad enten det er på egen hånd eller med en af de gratis busser. Husk at kontakte os, hvis du ønsker at komme på en bus.

4. Har du IKKE billet til kampen i november eller deltog du IKKE i en af busturene?

Du har selvfølgelig stadig mulighed for at komme af sted med enten S12 eller FCKFC.

For at tilmelde dig FCKFCs tur, så skal du skrive en mail til info@fckfc.dk. Du skal oplyse navne og telefonnumre på alle deltagere. Er du medlem af FCKFC så koster turen 275 kr. med billet til stadion og er du ikke-medlem koster turen 375 kr. med billet. Tilmeldingen er bindende og betaling finder sted på dagen.

For at tilmelde dig S12s tur skriver du en besked på facebook til Sektion 12 København eller på tur@s12.dk. Du skal oplyse telefon numre såvel som fulde navne på alle deltagende.
Tilmeldingen er bindende og koster 250,-. Prisen er excl. billet til kampen.

5. Var du af sted på turen i november, men har du ikke mulighed for at deltage d. 3. marts?

Vi vil meget gerne kunne glæde alle, men vi har desværre ikke mulighed for at give pengene retur, da vores busselskaber ikke kører gratis.

 

HUSK AT DEADLINE FOR TILMELDING TIL DE GRATIS BUSSER ER FREDAG D. 12. FEBRUAR!!!