Godt nyt til gæster i Parken

Godt nyt til gæster i Parken
Klubsamarbejde 8. Apr 2016

FCKFC og FCK er blevet enige om en nedjustering af billetprisen for gæsteholds tilhængere

Vi har mange vigtige funktioner i F.C. København Fan Club, men en af vores aller vigtigste opgaver er at tale fansenes sag.

Som fans skal vi have ordentlige vilkår, når vi bruger masser af tid og penge på at gå til fodbold weekend efter weekend.

Derfor blev vi også lidt kede af at erfare, at man som gæst i Parken kunne risikere at betale op til 205 kr. for at komme til fodbold.

Især fordi man som del af udeholdets fans ikke har mulighed for frit at kunne vælge et billigere afsnit eller købe et kort med prismæssige fordele, ligesom vi mener, at det vil være direkte skadeligt for fankulturen i Danmark, hvis priserne bliver for høje.

I samråd med DFF (Danske Fodbold Fanklubber), indledte vi en god dialog med F.C. Københavns SLO, og i dag kunne vi til vores store glæde modtage nyheden om, at F.C. København har valgt at justere billetpriserne på Parkens udebaneafsnit til et yderst acceptabelt prisleje.

Vi er meget tilfredse med denne udvikling, og det betyder alverden for os, at vi gennem dialog kan sikre os, at vi som fans har lige gode vilkår på hjemmebane såvel som på udebane.