Generalforsamling i DFF

Generalforsamling i DFF
Fansamarbejde 9. Maj 2010

Den 4. september drog henholdsvis formand, næstformand og kasserer i FCKFC til Aarhus for, at deltage i årets generalforsamling i Danske Fodbold Fanklubber (DFF).

Den 4. september drog henholdsvis formand, næstformand og kasserer i FCKFC til Aarhus for, at deltage i årets generalforsamling i Danske Fodbold Fanklubber (DFF).

 

Da FCKFC det seneste år har følt at der er sket meget lidt i DFF valgte foreningen at sende hele 3 mand fra bestyrelsen afsted til årets generalforsamling. Udgangspunktet var, at man fra bestyrelsens side ønskede en redegørelse for hvad DFF havde bidraget med det forgangne år. Samt høre hvad eksistensberettigelsen for foreningen var. FCKFC betaler årligt 1 kr. pr. medlem i kontingent til DFF og derfor ønskede vi en redegørelse for hvad vi i FCKFC får ud af disse penge, da vi mente at DFF havde været meget lidt synlige det seneste år.

 

Som generalforsamlingen udviklede sig fik FCKFCs repræsentanter rig mulighed for at spørge ind med de spørgsmål vi havde med og indtrykket var klart at DFF har en berettigelse, ikke mindst for de mindre klubber i rækken. Da vi således fik besvaret vore spørgsmål, og da vi på vegne af FCKFC ønsker at agere som en solidarisk forening, vil vi derfor naturligvis fortsætte med at være medlem af foreningen, også i det kommende år. Vi gjorde det imidlertid klart at vi fremadrettet ønskede en mere synlig paraplyorganisation til gavn for alle fodboldfans i Danmark, samt at vi i forsøget på at få dette, også ønsker selv at bidrage med en større indsats.

 

Som resultat af generalforsamlingen er formand for FCKFC, Michael Patuel, nu blevet medlem af DFFs sikkerhedsudvalg og næstformand Jonathan Folkver, tilbød sin assistance vedrørende foreningens hjemmeside og mediehåndtering. FCKFC ønsker, for vore medlemmers skyld at være med hvor beslutningerne træffes og i det kommende år vil medlemsskabet af DFF således blive opprioriteret fra FCKFCs side. FCKFC valgte imidlertid ikke at stille en repræsentant op til en bestyrelsespost i DFF, da det primære fokus fortsat er i København, hvor vi synes der er en meget positiv udvikling igang netop nu. Endvidere mente vi at der var rigeligt med kvalificeret arbejdskraft i de opstillede kandidater, og vi ser frem til at der sker en positiv udvikling i foreningen. Der skal fra FCKFCs side lyde et tillykke med valget og god arbejdslyst til den nye bestyrelse.

 

FCKFC vil lade DFF om selv at melde ud med et referat fra generalforsamlingen samt komme med en udmelding om hvad foreningen har af fremtidsplaner. Vi vil linke til dette fra www.fckfc.dk

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen - FCKFC