Formandens blog

Formandens blog
Kommentar 7. Nov 2011

FCKFC skriver blog på tipsbladet.dk

Vi står foran den vigtigste sæson nogensinde i dansk fodbolds historie, udover æren at kunne kalde sig Dansk Mester, er der over kr. 100 mill. at hente i Champions League. Vi har vundet DM de seneste 3 år, hvor det sidste mesterskab var det mest suveræne nogensinde, med 26 point ned til OB på 2. pladsen. Vi har, som bekendt, på nuværende tidspunkt taget afsked med 5 profiler, alle landsholdsspillere.
 

Vi har ligeledes måtte sige farvel til det mest succesrige trænerteam i klubbens historie, 4 mesterskaber på 5 år, og europæisk gruppespil de sidste 5 år.
 

I den kommende sæson har vi alt at tabe og intet at vinde, forstået på den måde, at hvis ikke vi bliver danske mestre – vil vi forære en dansk klub CL adgang +minimum kr. 100 mill. Dette vil være en katastrofe, det er jo vores skyld, at der er direkte adgang til det forjættede land, alle de store kampe og de mange mill. kr. Jeg vil slet ikke kunne bære, hvis ikke vi selv tager hele kagen.
 

For at opretholde succesen, vinde mesterskabet og komme i det forjættede land, med alle de store oplevelser, der ligger,(som da vi sang Chelsea ud af banen og var fuldstændig dominerende på lægterne i London) skal alle være klar fra starten. Her tænker jeg ikke kun på spillere og sæsonkortholdere, men på alle FCK tilhængere.
 

Jeg vil derfor opfordre alle fans af Byens Hold, også dem der kun kommer til de såkaldte ”store kampe”, til at komme i Parken og med på udebane og støtte holdet fra sæsonstart.
 

Som jeg ser det, er det vigtigere at vinde over hold som Silkeborg og SønderjyskE, end at vinde over Barcelona, eller for den sag skyld Manchester United. Superligaen er vores brød og smør, specielt i den kommende sæson, Champions League er desserten, som vi selvfølgelig ikke vil undvære.
 

Sidste år havde kun ca. 400 FCK fans taget turen til Trondheim for at følge vores helte mod Rosenborg, i hvad jeg betragter  som en af de absolut vigtigste kamp i sidste sæson, om en i CL gruppespilsplads.  Til sammenligning tog ca. 8.000 FCK-fans turen til Cataloniens hovedstad og svøbte Ramblaen i hvid og blå og viste catalanerne hvem der regerede.
 

Men hvis ikke vi havde vundet samlet over Rosenborg BK, havde der slet ikke været nogen tur til Barcelona, Athen, Kazan eller London. Husk det, når I skal vælge, hvilke ture I vil med på i den kommende sæson. Jeg vil ønske, at vi i de kommende kval. kampe til CL, kan vise, hvem der bestemmer - ikke kun i Parken, men absolut også på udebane.
 

For at understrege vigtigheden af at komme godt fra start, har FC København Fan Club lavet en tur til Sønderjyske, som kun koster kr. 100.- inkl. billet til stadion og kan købes på fckfc.dk.
 

SUCCES IS TEMPORARY - LOYALTY  IS FOREVER 

Michael Patuel       
Formand FCKFC

 

Læs formandens og andre blogs på tipsbladet.dk