Forårets tiltag i F. C. København

Forårets tiltag i F. C. København
Klubsamarbejde 11. Dec 2010

 

Når F.C. København skyder forårsssonen i gang, iværksættes samtidig en række nye, spændende tiltag, der skal gøre det endnu mere attraktivt at gå til fodbold i PARKEN. Starten på 2011 markerer generelt en rkke nye initiativer for F.C. København uden for kridtstregerne, og de første aktiviteter vil således se dagens lys ved forårets indledning.

 

 

Danmarks mest populære familietribune får nyt hjem på SuperBest-tribunens afsnit D2 og D3, hvor forholdene især under tribunen, vil løfte kvaliteten af oplevelsen og underholdningen endnu et stykke i vejret. Samtidig vil det nye hjem sikre at alle børn og forældre sidder i tørvejr uanset vejret udenfor og uanset hvor på tribunen man befinder sig, da man sidder i ly af PARKENs skydetag.

 

 

Stemningstribunen har gennem det sidste år oplevet væsentlig tilgang af tilskuere, og derfor sættes en ambitiøs men realistisk plan for området. Stemningstribunen vil fra forårets begyndelse best af hele Nedre Danske Spil-tribune. Samtidig vil området under tribunen gennemgå en make-over, med friske motiver på væggene, opstilling af borde og stole samt musik før kampene. I samme forbindelse åbnes området under Stemningstribunen to timer før kampstart, så der vil være mulighed for at starte sin kampdag få meter fra sit sæde.

 

 

Billetpriserne vil også fra forårets start ændre sig, da der indføres priszoner i PARKEN. Prisstrukturen er kendt fra mange stadions rundt omkring i verdenen, og betyder i sin enkelthed blot, at jo mere attraktiv pladsen er jo mere koster den. Dermed vil man som tilskuer have flere valg, når man ønsker at købe en billet eller et sæsonkort til F.C. Københavns hjemmekampe.

 

 

De tre projekter markerer starten på en række initiativer, der gør det endnu mere attraktivt at komme i PARKEN og/eller generelt støtte F.C. København. Klubben har flere projekter af forskellig karakter, og de vil også se dagens lys i den kommende tid. Vi fortsætter dermed jagten på endnu flere spændende tiltag, og kan med sikkerhed love at der bliver arbejdet hårdt i kulissen for at tilbyde det bedst mulige samlede fodboldprodukt til vores publikum. Det der sker på banen er allerede på et europisk topniveau, og meget af det der sker udenfor banen er ligeså, men man kan altid blive bedre, og vi glæder os til at vise hvordan.

 

Venlig hilsen

F. C København