FCKFC's indendørsturnering

Arrangementer 2. Maj 2009

På den første søndag i det nye år, var det igen blevet tid til at dyste i fckfc’s legendariske indendørsturnering i fodbold.

 

Af Kristian Hertz

 

Stævnets vindere fra Pornstarz

 

Ti hold var klar, nogle mere friske end andre, til at kæmpe om titlen, som Disciplene tog fra Pornstarz sidste år. Engagementet var højt med slagsange, jamren over dommerne og høje jubelbrøl, når bolden strøg i kassen.

Nogle fraktioner noterede sig mest for hyggeligt øldrikkeri, mens andre dansede med ryggen til ved en hver kærkommen lejlighed. Andre igen så meget alvorlige ud i forsøget på at gå videre til semifinalerne.

Efter en masse hårde kampe lykkedes det for FC Heimdal, Diablo Diego, De små blå Mejser og Pornstarz at komme så langt. De to førstnævnte måtte dog strække våben efter to gode semifinalekampe og så var der lagt op til et revancheopgør fra 2006, hvor De små blå Mejser tabte finalen med 5-4 til Pornstarz.

Vendettaet lykkedes dog ikke og favoritterne fra Pornstarz kunne fortjent lade sig hylde som vinder af turneringen, for Gud ved hvilken gang, efter en 4-3 sejr.